Akcija

Tension(s) (2014)

Tageline ove Kanadska akcijska krimi triler drama pod naslovom Tension(s) postavlja pitanje “How far would you go to protect your family?”, odnosno, “koliko daleko biste Vi išli da zaštitite svoju obitelj?”. Ne znam za Vas, ali ja osobno ne bih mogao odgovoriti na ovo pitanje. Tek kad bi se moja obitelj našla u nekoj opasnoj situaciji, a nadam se da se to nikada neće dogoditi, tek tada bih mogao vidjeti/saznati koje su moje granice, koliko daleko bih bio spreman ići.
Ali zato će nam odgovor na to pitanje pružiti junak ovoga filma, Jake Lamar, bivši policajac, točnije pregovarač Bostonske policije koji i sam postane taoc zajedno sa svojom obitelji kada skupina naoružanih i zamaskiranih napadača upadne u njegovu kuću. Od tog trenutka započinje psihološko nadmudrivanje između njega i napadača koji od njega traže da za njih izvrši neki misteriozni zadatak.
Riječ je o niskobudžetnom filmu koji je snimljen sa budžetom od svega 500 tisuća $. Režiju i scenarij istoga potpisuje Vincent Lecrocq kojemu je ovo prvi dugometražni film u karijeri. A da nije lako snimiti svoj prvi dugometražni film govori i činjenica da je Tension(s) snimljen još 2011., ali tek će 2014. ugledati “svijetlo dana”. U glavnoj ulozi se pojavljuje Louis Mandylor, inače prepoznatljiva njuška iz filmova kao što su My Big Fat Greek WeddingThe QuestSinners and SaintsOne In The Chamber, te još neki. A tu su još David KinsmanRichard Roy SuttonFrançois MequerJoel LacoursiereEmily StrangesJustin Bigelli, te Robert Nolan.
Kao što spomenuh ranije, Tension(s) će premijeru imati kasnije 2014., točnije 01. listopada 2014., u Kanadi.

Tension(s) poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

A tortured ex-Negotiator, once pride of the Boston Police Department is taken hostage in his home. A psychological confrontation takes place while the kidnappers demand that he completes a mysterious mission for them.

SLIKE

tensions-still-03 tensions-still-04 tensions-still-05 tensions-still-06 tensions-still-07 tensions-still-08 tensions-still-09 tensions-still-10 tensions-still-11 tensions-still-12 tensions-still-13 tensions-still-14 tensions-still-15 tensions-still-16 tensions-still-17 tensions-still-18 tensions-still-19 tensions-still-20 tensions-still-21 tensions-still-22 tensions-still-23 tensions-still-24

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.