Akcija

Wolves (2014)

Sjećate li se filma Skinwalkers iz 2006. godine? Bio je to akcijski horror u kojem je zgođušni Jason Behr (inače tada veliki mamac tinejdžerica zahvaljujući TV seriji “Roswell”) igrao predvodnika čopora vukodlaka koji se namjere na majku i njezinog 12-godišnjeg sina. Vjerujem da su ga mnogi zaboravili, ili čak možda nisu nikada ni čuli za njega. I to s pravom, jer film je bio poprilično loš i zaboravan.
Razloga zašto spominjem taj film je što nam ove godine dolazi jedan sličan uradak, 18 milijuna $ “težak” akcijski horror triler Wolves u režiji Davida Haytera koji je također i scenarist filma (te scenarist filmova kao što su X-MenThe Scorpion KingX2 i Watchmen). Wolves (inače snimljen u Francuskoj produkciji) je film o 18-godišnjem mladiću Caydenu Richardsu koji otkriva da je vukodlak, te nakon nasilne smrti svojih roditelja odluči otići od kuće. Cydena put donese u jedan manji izolirani gradić Lupine Ridge gdje bi mogao saznati istinu o svom porijeklu. Ali tamo Cyden također sazna da su dva klana vukodlaka na rubu rata. Jedan predvodi Connor, čistokrvni alpha koji želi krvlju preuzeti grad, a drugi vodi Tollerman koji želi zaštiti grad i njegove stanovnike. Kako to obično biva, kap koja prevagne čašu bude kada se Cayden zaljubi u pogrešnu djevojku.
Na žalost nemoguće je izbjeći neke usporedbe sa famoznim Twilightom koji je srozao vampire na dno dna i napravio od njih tek mamac za napaljene tinejdžetice. Ali od kada je postalo unosno angažirati zgodne mladiće da igraju poznata filmska čudovišta koja se zaljubljuju u lijepe djevojke, to je postala česta pojava, a ni sa vukodlacima nije ništa drugačije (Welcome to the Hemlock GroveTeen WolfJack and Diane itd.)
Pa tako glavnog junaka u ovom filmu igra mladi Lucas Till, a tu su još Jason Momoa u ulozi krvožednog Connora, te Stephen McHattie u ulozi Tollermana. U filmu također još igraju Merritt PattersonJennifer HaleAdam ButcherKaitlyn Leeb, te još mnogi drugi.
Iskreno se nadam da ovo neće biti još jedan “Twilight klon”, te da će Wolves u konačnici biti bolji od spomenutog Skinwalkersa. A hoće li to uistinu biti tako znat ćemo od 16. listopada 2014. kada će se film pojaviti na VOD platformama. A od 14. studenoga će krenuti i u limitiranu kino distribuciju.

Wolves-7f621f58 Wolves-poster Wolves-poster2 filmz.ru wolves_poster5

IMDB

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

Wolves follows the story of Cayden Richards – a young, handsome eighteen-year-old with an edge. Forced to hit the road after the death of his parents, Cayden finds his way to the strange, isolated town of Lupine Ridge, where two clans of wolves are on the brink of war. The opposing clans are lead by Connor, the powerful, pure-blood alpha of a savage pack and John Tollerman, an old farmer, committed to protecting the human citizens of Lupine Ridge. But when Cayden falls for Angelina, the beautiful, young mate promised to Connor, a battle to the death is inevitable. And as the past begins to reveal itself, Cayden’s place in the world becomes clearer – as does his power to put an end to the savage violence building up around and within him…

SLIKE

0 WOLVES Day 30 W0 W0B WOLVES WOLVES W1 W2 W3 W4 W5 1 2 3 kinopoisk.ru 5 WOLVES 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.