Akcija

Drive Hard (2014)

Da idete kojim slučajem otipkati u Google naslov ovoga filma, bez da upišete imena glumaca ili redatelja, ili godinu 2014.-u pored naslova, sve što će Vam Google izbaciti će biti hrpa članaka (linkova) i slika hard diskova i eksternih diskova! Tek eventualno sliku ili dve iz ovoga filma, ili imdb link.
Ali Drive Hard nije film o tome kako je nastao hard disk, ili nešto slične tematike….Drive Hard je nabrijana akcijska komedija redatelja i ko-scenarista Brian Trenchard-Smith (koji je nekoć davno režirao “kutne” naslove kao što su BMX Bandits  i Frog Dreaming), o Peteru, bivšem vozaču utrka a sada instruktoru vožnje kojeg otima sitni kriminalac Simon kako bi dotični vozio auto za bijeg kada ovaj opljačka banku. Ali kada se ispostavi da novac koji je Simon ukrao pripada nekim velikim zvjerkama kriminalnog podzemlja, za petama im se nađe i policija i mafija, te raznorazni drugi krimosi, što ih odvede na potjeru duž Australske obale…
Film je nastao u ko-produkciji Kanade i Australije gdje je i snimljen sa budžetom od 12 milijuna $. A u glavnim ulogama se pojavljuju John Cusack i Thomas Jane. Tu su još Damien GarveyChristopher MorrisJesse SpenceAndrew BuchananZoe VentouraJason Wilder, te još mnogi drugi.
Drive Hard izlazi u Velikoj Britanska na DVD-u i Blu Ray-u 26. svibnja 2014.

Drive Hard poster Drive Hard poster2 Drive-Hard Drive-Hard UK DVD

IMDB

TRAILER

RADNJA

A former race car driver turned driver’s training instructor (Jane) is abducted by a mysterious thief (Cusack) and forced to be the wheel-man for a crime that puts both in the sights of the cops and the mob and leads them all on a chase across Australia’s Gold Coast.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.