CGI

Goal of the Dead (2014)

Kao što znate, ove godine se održava Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu. A vi znamo što to znači, skoro pa mjesec dana nogometa, navijanja, živciranja, ispijanja piva, i izostanka sa radnoga mjesta pod izlikom bolovanja. Kako bi na neki način popratili taj događaj, i prije svega uhvatili dio vruće atmosfere (i popularnosti) koja obično prati nogometno prvenstvo, Francuski filmaši Thierry Poiraud i Benjamin Rocher su odluči snimiti film koji se na neki način bavi nogometom.
Ali osim što se bavi nogometom, Francuska horror komedija Goal of the Dead, kao što se može zaključiti iz naslova koji se referira na poznate i kultne naslove žanta, se također bavi i zombijima. Goal of the Dead će navodno biti film u dva nastavka, a radnja će pratiti Francuski olimpijski nogometni tim koji dolazi u jedno malo mjesto na jugu Francuske kako bi tamo odigrali važnu utakmicu koju moraju pobijediti ukoliko se žele kvalificirati na Svjetsko prvenstvo. Ali ubrzo izbije nekakva epidemija, a pojedini igrači, gledatelji i građani tog malog mjesta počinju se mijenjati u krvožedan bića gladna ljudskog mesa! Dakle, Goal of the Dead nam obećaje nogomet i krvavi glavomet (i to doslovno).
Jedan od redatelja, Rocher, je već prethodno snimio (te producirao i napisao) zombie film, La horde iz 2009. kojeg je ko-režirao zajedno sa Yannickom Dahanom. Na žalost u ovom filmu nećete vidjeti ni jednog poznatog nogometaša, pa se u glavnim ulogama pojavljuju Xavier LaurentAlban LenoirSebastien VandenbergheJenny ArasseFabrice ColsonAnthony Pho, te još mnogi drugi. Nije poznato kada će točno izaći Goal of the Dead, ali pretpostavlja se da će to biti oko Svjetskog nogometnog prvenstva kako bi film “zajahao val” nogometnog ludila.

goal of the dead poster goal of the dead poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

The two-part film centers around a French Olympic football team who visits a small village in Northern France to play a crucial game in the run-up to the World Cup. But as the Apocalypse looms, an epidemic quickly spreads and transforms the players, spectators and inhabitants into strange and enraged creatures.

SLIKE

1 2 3 4

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.