CGI

Ammar aka Ammar Cin Tarikatı (2014)

I dok nas Nov@ TV i RTL i dalje neumorno “siluju” sa napornim Turskim sapunicama, mi ćemo Vam također predstaviti nešto iz turske produkcije, ali nešto posve drugačije! Riječ je o turskom hororcu Ammar redatelja i ko-scenarista Özgür Bakar.
Ammar je film o djevojci imenom Farida koja zajedno sa dečkom i prijateljima odluči provesti vikend u kući u planinama. Ali nakon što im se pridruži neželjena gošća Candice, počnu se događati čudne stvari. Farida i ekipa se nađu na meti demona koji ih žele kazniti zbog njihovih grijeha, a vikend postaje mentalno i fizičko mučenje koje će samo rijetki preživjeti.
Ammar i više nego očito posuđuje neke elemente i filmova Sam Raimi, posebice naslova kao što su The Evil DeadEvil Dead II i Drag Me to Hell. Ali to nije nužno loša stvar, jer baš te sličnosti čine Ammar nekako fora i zanimljivim. U glavnim ulogama se pojavljuju redom Duygu Paracıkoğlu, Eylül Su Sapan, Dilşah Demir, Ozan AkbabaBurak Sarımola, Ufuk Şen i Nezahat Oynar.
Turska premijera će se održati 21. ožujka 2014.

Ammar poster Ammar poster1 Ammar poster2 Ammar poster3

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Farida and here boyfriend decide to spent weekend with their friends in a house in the mountains. But with the arrival of unwanted surprises guests Candice strange things start to happen! Demons attack them and the the two-day trip turned into a mental torture which will only few survive in the end!

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.