Kanada

The Right Kind of Wrong (2013)

Pisati blog je u današnje vrijeme posve uobičajena stvar. Gotovo svi se barem jednom okušaju u “bloganju” te pišu o nečemu…o glazbi, životu, knjigama, hrani, filmovima itd. Ali biti tema nečijega bloga nije nužno dobra stvar, posebice ako  Vas osoba koja vodi taj blog mrzi iz dna duše i o Vama nema baš ništa lijepo napisati! Takav problem ima glavni lik Kanadske romantične komedije The Right Kind of Wrong u režiji Jeremiah S. Chechik.
Leo Palamino se razveo od svoje supruge. To i ne bi bilo ništa novo i neobično da njegova bivša nakon razvoda nije odlučila pisati blog o njemu od nazivom “Why You Suck” koji u kratkom vremenu postane prava internetska senzacija! Čak do te mjere da jedna izdavača kompanija odluči njezine zapise sa bloga izdati kao knjigu, što u konačnici uništi Leov život. I taman kad je izgubio i posljednju nadu, Leo ipak upozna djevojku svojih snova, ali problem je taj što ju je upoznao baš na dan njezina vjenčanja! Ali unatoč tome, Leo će učiniti sve da joj dokaže da je on savršeni muškarac za nju.
U Glavnoj ulozi se našao Ryan Kwanten kojeg jedan dio publike sigurno zna iz TV serije “True Blood”, ili pak filmova kao što su Red HillGriff the InvisibleNot Suitable for Children i Knights of Badassdom. A tu su još Sara CanningRyan McPartlinKristen HagerJames A. WoodsRaoul BhanejaJennifer Baxter, te kanadski komičar Will Sasso najpoznatiji po izvrsnom imitiranju Stevena Seagala i Arnolda Schwarzeneggera.
Nakon prikazivanja po festivalima (Toronto International Film Festiva, Vancouver International Film Festival i Edmonton International Film Festival), službena kanadska premijera filma se održala 11. listopada 2013. U Americi se film otvorio na VOD platformama 06. veljače 2014., a u kina dolazi 14. ožujka 2014.

The Right Kind of Wrong poster kinopoisk.ru

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

CLIP1

CLIP2

CLIP3

TV Spot

RADNJA

In this romantic comedy, The Right Kind of Wrong, Leo Palamino is a failed-writer-turned-dishwasher made famous for his many flaws and shortcomings in a blog called “Why You Suck,” a huge Internet success written by his ex-wife. Then Leo meets Colette, the girl of his dreams… on the day she is marrying the perfect man. And so, the ultimate underdog story begins as Leo, a fearless dreamer, risks all to show Colette and the whole wide world all that is right with a man famous for being wrong.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.