3D

Last Flight (2014)

Evo, bez ikakvog okolišanja i izmotavanja priznat ću Vam da u svojih 33 godine života još nisam imao prilike letjeti avionom! Samim time ne bih znao reći da li imam ili nemam strah od letenja. Pretpostavljam da mi vjerojatno ne bi bilo baš ugodno prvi puta u avionu, ali to ću znati tek kada napokon budem imao prilike letjeti. U svakom slučaju ne bih volio da mi se dogodi isto što i junacima Kineskog misterioznog trilera Last Flight redatelja, ko-scenarista i producenta Vincenta Zhoua.
Last Flight je film o putnicima i osoblju na red eye letu sa malog Pacifičkog otoka. Ali uskoro nakon polijetanja će se u Boingu 747 početi događati čudne stvari! I dok putnici paničare, kapetan i ostali članovi posade će pokrenuti istragu da saznaju što se zapravo događa na njihovom letu.
Last Flight je film zanimljive produkcijske pozadine. Naime, riječ je i filmu Kineske produkcije koji je snimljen na Tajlandu na engleskom jeziku…i još k tome u 3D-u! Glave uloge igraju Ed WestwickZhu ZhuCary AlexanderEmily SansiriJohann Helf, te Alexander Winters. Kineska premijerno filma će se održati 28. ožujka 2014.

Last-Flight poster15 LF_KA2(69x99cm)_c2_r11_FINISH_AI_tuu LF_KA1(69x99cm)_FINISH_AI_final Last-Flight poster Last-Flight poster2 Last-Flight poster3 Last-Flight poster4 Last-Flight poster5 Last-Flight poster6 Last-Flight poster7 Last-Flight poster8 Last-Flight poster9 Last-Flight poster10 Last-Flight poster11 Last-Flight poster12 Last-Flight poster13 Last-Flight poster14 Last-Flight poster18

IMDB

TEASER

RADNJA

As an old Boing 747 takes off for its last red-eye flight from a small Pacific island, unusual events occur intermittently. While all the passengers are panic, the captain and the chief flight attendant try to lead the investigation.

SLIKE

kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.