Akcija

Alemão (2014)

Redatelj José Padilha nam je u svojim filmovima Tropa de Elite i Tropa de Elite 2 – O Inimigo Agora É Outro dao uvid u to koliko je zajebano i opasno biti policajac koji se mora baviti kriminalcima iz favela. Čak do te mjere da članovi elitnog tima moraju pod svaku cijenu imati sakriven identitet. Jedan drugi Brazilski redatelj, José Eduardo Belmonte, će se također pozabaviti tom temom iz malo drugačije perspektive u svom filmu, brazilskom akcijskom trileru Alemão.
Alemão je priča o pet policajaca koji rade undercover u Kompleksu Alemão, području koje se smatra najopasnijim mjestom u cijelom Rio de Janeirou jer se tamo okuplja nekoliko bandi. Ali kada njihov identitet bude razotkriven od strane lokalnog dilera njihovi životi će se naći u velikoj opasnosti! Okruženi kriminalcima koji žele njihove glave, petorka će se naći prikliještena, a jedina dvije mogućnosti su im ili smaknuće i spas od strane policije što bi značilo razotkrivanje velike undercover misije u koju bi se morala uključiti i vojska.
Iskreno se nadam da će se kvalitetom film smjestit uz bok gore spomenutim Padilhinim uradcima. Budžet ovog filma iznosi oko 1.5 milijuna Brazilskih reala, što preračunato u dolare iznosi oko svega 645 tisuća $! U glavnim ulogama se pojavljuju Antônio FagundesCauã ReymondCaio BlatGabriel Braga NunesMarcello Melo Jr.Milhem CortazOtávio MullerMariana Nunes, i još mnogi drugi. Brazilska premijera ovoga filma će se održati 13. ožujka 2014.

Alemão poster Alemão poster2 Alemão poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Five policemen working undercover in the Complexo do Alemão, an area which gathers several slums and is considered one of the most dangerous places in Rio de Janeiro. Unmasked by dealers, they are now imprisoned and await being executed or rescued by police forces, which would mean the disclosure of a clandestine mission carried out by the military police.

SLIKE

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.