Akcija

Pukulan Maut (2014)

I dok The Raid 2: Berandal kupi hvalu i slavu po svjetskim festivalima, a mi s nestrpljenjem isčekujemo da ga i sami pogledamo u bilo kom obliku, ako bude sreće i na velikom platnu (možda na ovogodišnjem Fantastic Zagreb Festivalu), Indonezijska kinematografija ne miruje. Pa tako redatelj Nayato Fio Nuala donosi svoj film, Indonezijski borilački akcić Pukulan Maut.
Pa iako je u ovom slučaju priča manje važna jer se ionako sve svodi na tučnjavu i lomljenje kostiju i glava, evo ipak ukratko pa rečenica o čemu se tu konkretno radi. Pukulan Maut je film o troje problematičnih prijatelja koji pobjegnu iz psihijatrijske ustanove. Ubrzo nakon bijega pronađu leš i torbu punu novaca što ih uvali u nevolje jer im se za petama nađe banda ubojica koju predvodi opasni gangster kojem pripada torba sa novcima.
U glavnim ulogama se pojavljuju Maxime BoutierKaemitaMonique HenryMunazat RadittyaSunny PangRay Sahetapy, i Krisna M. Wibowo. Indonezijska premijera filma se održala 09. siječnja 2014.

Pukulan Maut poster

TRAILER

RADNJA

Story centers around the intersecting troubled lives of three friends who escape a psychiatric facility only to discover a body and a suitcase full of cash, and a gang of killers led by its owner likely in search of it.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.