Akcija

Open Windows (2013)

Čini se da u posljednje vrijeme Elijah Wood ili igra psihotične ubojice (Maniac) ili likove koji se nađu na meti psihotičnih ubojica (Grand Piano i Pawn Shop Chronicles). Ali u slučaju krimi trilera Open Windows imat ćemo ga prilike gledati u ulozi lika koji pokušava pomoći osobi koja se nađe na meti psihotičnoga ubojice. A osobu kojoj Elijah pokušava pomoći igra ni više ni manje nego bivša porno zvijezda Sasha Grey.
Ona igra Jill, jednu od najpopularnijih glumica u ovom trenutku koja odbije večeru s Nickom, fanom koji je osvojio spoj s njom u internetskom natjecanju organiziranom od strane distributera njezinog najnovijeg filma. Kako bi mu malo olakšao razočarenje, lik pod imenom Chord predstavljajući se kao voditelj kampanje odlući pomoći Nick tako što Nicku omogući da špijunira Jill preko računala. Ali Nick ubrzo shvaća da je on samo marioneta u maničnom Chordovom planu koji želi srediti Jill.
Režiju i scenarij filma potpisuje Nacho Vigalondo, inače autor odličnog filma Timecrimes, te solidnih Extraterrestrial i The ABCs of Death (segment “A Is for Apocalypse”). Open Windows je snimljen u ko-produkciji Francuske, Španjolske i SAD-a, a osim Wooda i Sashe u njemu još igraju Neil MaskellIván GonzálezScott WeinbergTrevante Rhodes te Rachel Arieff. A jednu od uloga igra i redatelj/scenarist Vigalondo osobno.
Premijera filma se održala 10. ožujka 2014. na South by Southwest Film Festivalu, a službena američka premijera je zakazana za 07. studeni 2014. U velikoj britaniji se film otvara nešto ranije, točnije 17. listopada 2014.

poster open-windows-poster Open Windows poster3 Open Windows poster3b Open Windows poster4 Open Windows poster5 Open Windows poster6 Open Windows poster7 Open Windows poster8 Open Windows poster9

IMDB

TRAILER1

 

TRAILER2

 

TRAILER3

 

RADNJA

Jill, the most exciting actress of the moment, refuses to have dinner with Nick, a fan who won a date with her in an Internet contest organized by the distributor of her latest film. In return, a guy named Chord, posing as Jill’s campaign manager, help Nick to follow in the footsteps of the actress from his own computer. Nick starts a game in which he realizes that is only a puppet into the manic plans devised by Chord, to hunt down the star.

SLIKE

22 11 33 4 1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.