Akcija

Cybergeddon (2012)

Prije nekih 15-ak do 20-ak godina, u vrijeme kada se tehnologija kakvu koristimo danas tek počela razvijati (računala, mobiteli itd.), ljudi koji su se razumjeli i zanimali za računala, programiranje ili pak jednostavno video-igre su često bili prozivani nerdovima, iliti po naški šmokljanima. Te su bili svojevrsni “otpadnici” od strane okoline koja je na njih gledala sa podsmijehom.
Danas je situacija posve drugačija! Danas igrice igraju skoro pa svi (posebice na svojim pametnim telefonima) a bez računala ne možete gotovo ništa, i većina današnjih poslova/radnih mjesta iziskuje barem najosnovnije znanje rukovanja računalom. A oni koji su nekoć nosili “titulu” šmokljanja su danas veoma uspješni i bogati ljudi.
Ali sa razvojem tehnologije i činjenicom na umu da su danas računala i elektronika neizostavan segment naše svakodnevnice, javlja se i opasnost od zlouporabe te iste tehnologije. Jednim takvim, malo ekstremnijim slučajem zlouporabe tehnologije protiv cijelog čovječanstva se bavi akcijski high tech SF triler Cybergeddon redatelja Diega Velascoa.
Cybergeddon je priča o agentici Chloe Jocelyn koja zajedno sa partnerom Frankom Parkerom i osuđenim hakerom Chaseom ‘Zec’ Rosenom istražuje niz naizgled nepovezanih cyber napada. Chloe i njezin tim ubrzo saznaju da iza svega stoji opasni cyber kriminalac Gustov Dobreff, te da moraju što prije djelovati jer će se u protivnom cijeli svijet naći u opasnosti.
U glavnim ulogama se pojavljuju Missy PeregrymManny MontanaKick GurryOlivier MartinezErfan Elias EdrakiTonya Lee Williams, te još neki. Originalno je Cybergeddon prikazan još 2012. kao web-serija od 9 nastavaka na youtubeu (na žalost dostupno samo u Americi), ali na DVD-u će Cybergeddon izaći kao 95-minutni film. A američka DVD premijera je zakazana za 18. ožujka 2014.

cybergeddon_xxlg cybergeddon2_xxlg

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Cybergeddon follows the story of agent Chloe Jocelyn as she investigates a slew of seemingly unrelated cyber attacks with fellow agent Frank Parker and incarcerated master hacker Chase ‘Rabbit’ Rosen. Chloe and her team must crack the worldwide cybercrime ring led by Gustov Dobreff before it is too late. In a world where everyone is connected, everyone is at risk.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.