Drama

Fargo (2014) – TV Serija

Nakon From Dusk Till Dawn još jedan kultni film 90-ih dobiva ove godine svoju Tv inačicu. Riječ je o crno-humornom krimi trileru Fargo iz 1996. u režiji Joela i Ethana Coena. Ako je suditi prema prvim kritikama, TV serija From Dusk Till Dawn u čije stvaranje je usko bio uključen i redatelj originalnoga filma, Robert Rodriguez, se baš i nije proslavila, ali možda će Fargo TV serija imati više sreće. I braća Coen su se uključili u stvaranje ove serije pa tako osim što su ko-producenti ujedno potpisuju i scenarij za nekoliko epizoda. Redateljski dio posla su preuzeli Scott WinantAdam Bernstein i Randall Einhorn.
Iako je ton ostao isti kao u filmu, i većina likova djeluje isto kao iz filma iako nose drugačija imena, sama radnja se po svemu sudeći malo razlikuje od one iz filma, te serija neće biti samo proširena verzija filma. Tako ćemo u seriji pratiti lutalicu imenom Lorne Malvo koji dođe u maleni smrznuti gradić u Minnesoti gdje će svojim zlobnim stavovima i nasilnim činovima utjecati na živote gotovo svih stanovnika, uključujući i prodavača osiguranja Lestera Nygaarda.
Fargo će u konačnici imati 10 epizoda i najvjerojatnije će se na tome i stati. Ali opet, nikada se ne zna što će producentima kliknuti u glavi, pa ukoliko serija bude hit možda će oni htjet napraviti i drugu sezonu. Ali o tom po tom. U glavnim ulogama se pojavljuje ki nekoliko popularnih glumačkih imena kao što su Billy Bob ThorntonMartin FreemanOliver Platt i Colin Hanks. A tu su još Allison Tolman koja će odigrati ulogu sličnu onoj koju je u filmu odigrala Frances McDormand koja je baš za tu ulogu osvojila i Oscara u kategoriji glavne ženske uloge. Zatim Bob OdenkirkTom MusgraveJoey KingGlenn Howerton te još mnogi drugi.
Fargo će svoju premijeru imati na kanalu FX 15. travnja 2014.

Fargo poster

IMDB

Official Facebook Page

TEASER1

TEASER2

TEASER3

TEASER4

TEASER5

TEASER6

TEASER7

TEASER8

TEASER9

TEASER10

TEASER11

TEASER12

TRAILER

RADNJA

A drifter named Lorne Malvo arrives in small-town Minnesota and influences the population with his malice and violence, including put-upon insurance salesman Lester Nygaard.

SLIKE

0 0b 0c 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.