Akcija

Viktor (2014)

Kraje 2012. i početkom 2013. bili smo svjedoci bunta Gérarda Depardieua koji je iz protesta prema Francuskoj vladi odbio platiti porez jer je smatrao da mu previše uzimaju. Pa je “prebjegao” u Rusiju gdje je dobio i rusko državljanstvo. Po svemu sudeći karijera mu zbog toga ne pati jer Gérard i dalje neumorno snima. Samo za 2014. ima u najavi pet projekata! Od tih pet jedan je i akcijski krimi triler Viktor redatelja i scenarista Philippe Martinez (režirao je između ostaloga Wake of Death  sa Jean-Claude Van Damme-om).
Viktor je film osvete snimljen sa budžetom od 10 milijuna $ u ko-produkciji Rusije i Francuske. Radnja filma prati francuza Victora Lamberta koji nakon odsluženja sedmogodišnje kazne zbog pljačke dolazi u Moskvu kako bi istražio pozadinu brutalnog ubojstva svog sina Jeremya. A u tome će mu ponoći njegova ljubavnica Alexandra i bivši partner u zločinu Souliman.
Film je u cijelosti snimljenna lokacijama u Rusiji, a uz Depardieua u filmu će jednu od glavnih uloga odigrati i pomalo zaboravljena Elizabeth Hurley koji najiskrenije nisam gledao u ničemu još od komedije Serving Sara iz 2002. Osim njih dvoje tu su još Eli DankerJean Baptiste FillonMarcello MazzarellaSolenn MarianiFrédéric DucastelEvgeniya Akhremenko, i Polina Kuzminskaya. Viktor će premijerno biti prikazan u svibnju 2014. na Cannes Film Festivalu.

kinopoisk.ru Viktor poster2

IMDB

Official site

TRAILER

RADNJA

After spending seven years in jail for an art heist, Frenchman Victor Lambert returns to Moscow to uncover the circumstances behind his son Jeremy’s brutal murder. He is backed by his lover Alexandra, and by his ex-partner-in-crime, choreographer Souliman.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.