Azija

Overheard 3 (2014)

Ko-redatelji i ko-scenaristi Alan Mak i Felix Chong su još jedanput udružili snage kako bi zajednički snimili i treći film iz jednog od najuspješnijih kineskih serijala Overheard (i Overheard 2). Radi se o Kineskom krimi trileru Overheard 3. Baš kao i u slučaju prethodna dva filma koji su međusobno tematski bili slični, ali su se razlikovali radnjom i likovima, tako su i u slučaju trećeg filma radnja i likovi posve novi iako se u glavnim ulogama ponovno pojavljuju isti glumci kao i u prethodna dva filma – Ching Wan LauLouis Koo i Daniel Wu.
Radnje trojke će biti smještena u 80-e godine te će se temeljiti oko skupine poslovnih ljudi koji odluče prisluškivati vladine službenike kako bi saznali informacija o još neobjavljenim planovima za razvoj nekretnina u Hong Kongu.
Osim spomenutog trojica u filmu još igraju Xun ZhouKenneth TsangKa Tung LamYi HuangMichelle YeAlex Fong, i Lan Law. Kineska premijera filma Overheard 3 će se održati 30. svibnja 2014.

kinopoisk.ru Overheard 3 poster2 Overheard 3 poster3 Overheard 3 poster4 Overheard 3 poster5 Overheard 3 poster Overheard 3 poster2 Overheard 3 poster3 Overheard 3 poster6

IMDB

TEASER

TRAILER

RADNJA

Overheard 3 will take place in the 1980s and will center around a group of businessmen using wiretapping methods to obtain information about the government’s undisclosed plans on Hong Kong’s real estate development.

SLIKE

kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.