Drama

Bind (2014)

Neki od najvećih klišeja horror žanra se mogu naći u filmovi o opsjednutim kućama. Uvijek je tu neka obitelj koja traži svjež početak pa se nada da će im selidba u neku jezivu i izoliranu kuću u tome pomoći. I uvijek su djeca ta koja prva dođu u doticaj za zlom u dotičnoj kući ali nisu svjesna tog zla, a dok odrasli shvate što se zapravo zbiva već bude prekasno. Kako se čini na prvu ruku ništa drugačije nije ni u nezavisnom Kanadskom horror trileru Bind kojeg je režirao dvojac Dan Zachary i Dan Walton koji je također i jedan od scenarista filma.
Dakle, Bind je film o obitelji koja se doseli u napuštenu, izoliranu i izgledom jezivu kuću koju kupe za sitne pare. Ali naravno, (pre)niska cijena im nije ni najmanje sumnjiva. I tek kada majka sazna kako su se u kući dogodila ubojstva te kako njezina najmlađa kćerka crta čudne i jezive crteže, ona shvaća da tu nešto ne štima. Ali kako to već biva u ovakvim filmovima, tada već bude prekasno.
Budžet filma iznosi svega 250 tisuća Kanadski $, a u glavnim ulogama se pojavljuju Mackenzie MowatSierra PitkinEliza FariaDarren MathesonAlisha-jo PenneyDeborah Finkel, te još mnogi drugi. Kanadska premijera filma Bind će se održati 01. listopada 2014.

Bind poster Bind poster2 Bind poster3 Bind poster4 Bind poster5 Bind poster6 Bind poster7

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

A family move into an abandoned orphanage and they soon learn that their charming orphanage has a disturbing history and is convinced they aren’t alone.

SLIKE

0 0b 0c 0d 0e 0f 0g 0h 1 2 3 4 5 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.