CGI

The Signal (2014)

Prije tri godine redatelj William Eubank se publici predstavio sa zanimljivom nezavisnom SF dramom Love koju je također i napisao te snimio sa svega 500 tisuća $. Love je bio prikazan na desteka filmskih festivala i osvojio je par nagrada. A ove godine Eubank nastavlja u sličnom tonu za nezavisnim SF trilerom The Signal.
The Signal je priča o skupini studenata koju putuju jugozapadom Amerike. Ali kada otkriju signal kompjutorskog genija koji je već prethodno hakirao MIT, skupina će se naći u izoliranom području. Ubrzo nakon toga sve se iznenada zamrači a oni izgube svijest. Kada se jedan od njih napokon probudi njegov svijet će postati noćna mora!
Da, ni ja baš nisam najjasnije shvatio iz sinopsisa o čemu se tu konkretno radi. Trailer daje neke naznake da je ovo film o svojevrsnoj izvanzemaljskoj otmici, ali opet možda je to samo pogrešan trag na koji nas autor navodi. U svakom slučaju saznat ćemo više kada napokon pogledamo film. Eubank je ovaj puta imao nešto veći budžet nego u sličaju svog prvog filma, navodno 4 milijuna $. A oni koji su film i pogledali tvrde da Signal djeluje kao mnogo skuplji film, te da je riječ o jako dobrom ostvarenju. U jednoj od glavnih uloga se pojavljuje Laurence Fishburne, a tu su još Sarah ClarkeOlivia CookeJeffrey GroverBeau KnappRobert LongstreetLin Shaye, i Brenton Thwaites. The mSignal je premijeru imao 20- siječnja 2014. na Sundance Film Festivalu, a službena američka premijera je zakazana za 13. lipnja 2014.

signal_ver2_xxlg signal_xxlg

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER

TRAILER

RADNJA

Three college students on a road trip across the Southwest experience a detour: the tracking of a computer genius who has already hacked into MIT and exposed security faults. The trio find themselves drawn to an eerily isolated area. Suddenly everything goes dark. When one of the students, Nic (Brenton Thwaites of The Giver and Maleficent), regains consciousness, he is in a waking nightmare…

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.