Akcija

The Expedition aka Extinction (2014)

I dok su pripreme za Jurski Park 4, odnosno Jurassic World, u punom jeku, neki drugi (nezavisni) filmaši su u među vremenu pokušavali publici ponuditi nešto slične tematike. Tako je zadnjih par godina snimljeno nekoliko projekata koji su se bavili dinosaurima u današnje doma. Npr. Britnaski film The Dinosaur Project iz 2012., ili nezavisni američki film Tape 407. A bilo je tu i trasheva kao što je Jurassic Attack. Zanimljivo, svi sem ovog zadnjeg (trash) naslova su bili snimljeni u found footage stilu. A upravo se za taj stil odlučio redatelj i ko-scenarist Adam Spinks za svoj britanski avanturistički horror triler The Expedition.
The Expedition je film o skupini znanstvenika predvođenih profesorom Johnom Howsonom koji se u pratnji TV ekipe upute u Amazonsku džunglu kako bi tako pronašli i proučili rijetke i ugrožene vrste. Ono što će tamo pronaći uistinu jesu rijetke i ugrožene vrste, ali ujedno i poprilično krvoločne i ubojite!
Budžet filma iznosi oko 3,4 milijuna $, te je u cijelosti snimljen na lokacijama u Velikoj Britaniji. U glavnim ulogama se pojavljuju Sarah MacBen Loyd-HolmesNeil NewbonDaniel CarenEmma Lillie LeesSimon BurbageDolores ReynalsRoss O’HennesseyErnesto Cantu, te Angela Peters. Film će premijerno biti prikazan 24. kolovoza 2014. na London FrightFest Film Festivalu, a službena Britanska premijera je zakazana za 18. veljače 2015.

The Expedition poster1 The Expedition poster The Expedition poster2 The Expedition poster3 The Expedition poster4 The Expedition poster5 The Expedition poster2 Extinction poster1 Extinction poster2 Extinction poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page1

Official Facebook Page2

CLIP1

 

CLIP2

 

CLIP3

 

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

Deep in the Amazon jungle a research team lead by a respected Professor strive to protect vulnerable and endangered species, but when their guides abandon them they begin to realize they are in the hunting ground of an apex predator…

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.