Akcija

Poseidon Rex (2013)

Život bez trash filmova bi bio pomalo isprazan i dosadan. Jer na kraju krajeva, treba nam malo smijeha u životu, posebice u “teškim” vremenima kada komedije skoro pa da nisu smiješne više. Istini za volju, trahs filmove je treško gledati solo ili u trijeznom stanju, ali zato su i više nego savršen izbor za frendovske pijanke. Za jednu takvu priliku nudimo Vam savršeni trash uradak – Poseidon Rex!
Da, kao što to sam naslov sugerira, ovdje je riječ o prahistorijskom biću, odnosno mutantu T-Rexa i morskog čudovišta koji se probudi u dubini mora i počne terorizirati sve koji mu se nađu u blizini.
Začudo iza ovog filma ne stoji The Saylum kompanija niti SyFy, ali to ne znači ne trebate očekivati lošu glumu, loše efekte, i generalno loš film. Ono što mene osobno najviše žalosti u cijeloj priči jeste činjenica da režiju filma potpisuje Mark L. Lester, čovjek koji je obilježio moje djetinjstvo filmovima kao što su CommandoShowdown in Little TokyoClass of 1984 i Class of 1999. Žao mi je vidjeti da je čovjek spao na tako niske grane.
Spomenut ću za kraj još samo to kako se u glavnim ulogama pojavljuju Brian KrauseAnne McDanielsSteven HelmkampCandice Nunes, te još neki. Kao i to da će film premijerno biti prikazan u američkim kinima (da, kinima, dobro ste pročitali) 18. travnja 2014. Ali u Velikoj britaniji je već izašao na DVD-u 21. listopada 2013., pa ga se samim time može nabaviti za gledanje.

Poseidon Rex poster DVD Template 30.10.03 Poseidon Rex poster3 Poseidon Rex poster4 Poseidon Rex poster5

IMDB

TRAILER

RADNJA

A small, secluded island off the coast of Belize suddenly finds itself terrorized by a deadly predator from the planet’s distant past when deep sea divers accidentally awaken an ancient evil.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.