Akcija

Bravo 5 aka Akan Datang (2014)

Baš je nedavno u domaćim kinima igrao ratni film Lone Survivor, o četvero vojnika koji se nađu suočeni sa brojčano najmoćnijim neprijateljem i sa veoma malim, gotovo nikakvim šansama za preživljavanje. Na žalost već u naslovu se nalazi jedan očiti spoiler pa i bez gledanja možete zaključiti kako spomenuti film završava. Danas Vam predstavljam jedan tematski veoma sličan film, ali bez spoilera u naslovu. Riječ je o Malezijskom ratnom filmu Bravo 5 redatelja M. Hiltera Zamia.
Bravo 5 je radnjom smješten u 1989. godinu, a prati petero članova specijalnog commando tima koji krenu na tajni zadatak kako bi pronašli i pobili komunističke gerilce koji planiraju da se strateški pozicioniraju u središnjem dijelu Malezijskog poluotoka. Ali nakon što im komunikacijski uređaj otkaže i izgube svaku vezu sa zapovjedništvom, bez ikakve moguće podrše od strane svojih vojnih trupa, petorka će se naći okružena nadmoćnijim neprijateljem. Tj., sa oko 200-njak članova komunističke gerile.
Već iz samog trailera je i više nego očito da je Bravo 5 film sa poprilično ograničenim budžetom, ali to nam baš i ne govori mnogo, jel da. U glavnim ulogama se između ostaloga pojavljuju Beto KusyairyRemy Ishak i Sofi Jikan. malezijska premijera ovoga filma će se najvjerojatnije održati sredinom 2014., ali točan datum je za sada još nepoznat.

bravo5poster

TRAILER

RADNJA

Against the backdrop of 1989, Bravo 5 tells the story of five members of the ATM Commando (Special Forces Regiment) tasked to locate the communist guerrillas who plan to dominate the strategic positioning of the central region of Peninsular Malaysia. Unfortunately, communication was lost due to faulty communication set. Without the aid of other troops who were supposed to arrive, they were forced to fight with almost 200 members of the communist guerrillas.

SLIKE – iza scene

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.