Akcija

12 Segundos (2013)

Koliko Vas bi prstom mrdnulo za svog šefa?! Ono, dobrovoljno mu priskočili u pomoć? Odnosno, išli ga potražiti kada bi saznali da je on nestao negdje? Ako ste bliski sa šefom i ako se družite i van radnog mjesta te ga smatrate prijateljem onda bi vjerujem neki i napravili takvo nešto, ali u globalu ljude boli ona stvar za njihove šefove. Tim više ako im ne isplaćuju plaću na vrijeme. Ali čini se da je junakinji misterioznog trilera 12 Segundos redatelja Kennetha Mullera itekako stalo do njezinog šefa, iako bi to u konačnici mogla požaliti.
12 Segundos je priča o Selmi koja otputuje u zabačenu planinsku regiju La Frontera kako bi tamo istražila nestanak svog šefa. Ali u toj zabačenoj, primitivnoj i opasnoj regiji ona će se naći upletena u zamršenu mrežu prijevare, izdaje i ubojstava! A tu je i jedan veoma opasan i krvoločan pas!
Pa sad ti traži svog šefa po nekim selendrama! Uglavnom, 12 Segundos je film nastao u ko-produkciji Gvatemale i Meksika, a snimljen je sa budžetom od svega milijun $. U glavnim ulogama se pojavljuju redom Flor PayánSarah NicholsAndrés MontielDavid MedelIgnacio AyalaNathaly CoronadoBernardette González, te još neki. Premijera u Gvatemali se održala 30. listopada 2013

12 Segundos poster 12 Segundos poster2 12 Segundos poster3 12 Segundos poster4 12 Segundos poster5

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

TV Spot

RADNJA

After her boss goes missing, Selma travels to a mountainous region called “La Frontera” to investigate his disappearance. In this primitive and dangerous locale, she will find a complex web of deception, betrayal, and murder, not to mention one very unfriendly dog.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.