Drama

Cruel & Unusual (2014)

Kada netko učini nešto loše, izvrši nekakav zločin, bilo da je riječ o pljački ili ubojstvu, logično je da za to svoje zlodjelo ta osoba bude kažnjena. Naravno, pod uvjetom da kad-tad bude uhvaćena. Na žalost, često smo svjedoci toga da čak i kada osobe budu uhvaćene nekako ipak prođu nekažnjeno, ali pak kazna bude blaža nego što bi trebala biti. Ali stari ljudi znaju reći “sve se vraća sve se plaća”, odnosno modernim rječnikom da karma ponekad može biti prava kučka pa kazna kad tad stigne u nekom obliku. A takva sudbina snađe i junake nezavisne Kanadske psihološke misteriozne fanatasy triler drame Cruel & Unusual redatelja i scenarista Merlina Dervisevica.
Cruel & Unusual je priča o čovjeku (Edgar) koji se nakon smrti probudi u čudnoj instituciji gdje se nađe zatvoren sa još nekoliko drugih ljudi koji su svi tamo zbog istog razloga – jer su ubili nekoga, a sada su prisiljeni iznova i iznova proživljavati ta ubojstva, od trenutaka koji su doveli do toga, preko samog čina ubojstva pa sve do onoga što se dogodilo nakon toga, i tako za cijelu vječnost. Ali Edgar ne vjeruje da pripada tamo te kategorički tvrdi da nije ubio svoju ženu. Ali nakon što njegov zahtjev bude odbijen on odluči pod svaku cijenu pobjeći iz te noćne more!
Budžet filma iznosi svega milijuna kanadskih $, a u glavnim ulogama su David Richmond-PeckMichael EklundBernadette SaquibalMichelle HarrisonMonsour CataquizKyle CassieMary Black, te još mnogi drugi. Svjetska premijera filma se održala 05.travnja 2014. na Tajvanu, na Golden Horse Fantastic Film Festivalu. Službena Kanadska kino premijera će se pak održati 24. svibnja 2014.

cruel-and-unusual poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Story about man who wakes up one day in a strange institution. He shares the mysterious place with a number of other individuals and they’re all there for the same reason: they killed someone and are now forced to re-live the murder, from the moments leading up to it, the act itself and the aftermath, for all eternity. Except Edgar doesn’t believe he belongs there. He’s adamant he didn’t kill his wife and he’s determined to escape the very worst version ofGroundhog Day.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.