Drama

Justi&Cia (2014)

Političari su bez premca najomraženiji ljudi! I ne samo u hrvatskoj već u cijelom svijetu. Kako i ne bi bili kad ništa pametno ne rade, samo seru i lažu te varaju i kradu “ovaj napaćeni narod”, kao što bi Mamić to rekao. Je li Vam zato ikada palo na pamet kako bi bilo jebeno kada bi Vam ti korumpirani političari pali pod šake? Naravno da je, a kome nije! Ali rijetki od nas bi se uistinu i odlučili napraviti nešto takvo jer život nije film i vrlo vjerojatno bi smo u konačnici najebali i mi. Ali zato su tu filmovi koji ispunjavaju naše maštarije, kao primjerice u Španjolska komična triler drama Justi&Cia redatelja i ko-scenarista Ignacio Estaregui.
Justi&Cia je priča o Justinou, bivšem rudaru koji je jedini preživio veliku rudarsku nesreću. Umoran od  trenutne političke i ekonomske situacije, te korumpiranih političara koje krivi za takvo stanje, Justino odluči obući svoj stari kombinezon i pozabaviti se tim istim korumpiranim političarima u zemlji. A u njegovoj misiji pravde će mu se pridružiti i Ramón.
U glavnim ulogama su Hovik Keuchkerian i Álex Angulo, a tu su još Antonio DechentJuanma LaraJorge UsónMarta LarraldePablo Viña, te još mnogi drugi. Film će u Španjolskoj izaći sredinom 2014. ali točan datum još nije poznat. Čim ga saznamo obavijestiti ćemo Vas o tome…

Justi&Cia poster

IMDB

Official Facebook Page

TEASER TRAILER

RADNJA

t’s a movie about Justino, a former miner and the only survivor of a mining accident. Tired of the present political and economical situation, he decides to become a social avenger, and dressed with his old overalls he’ll be the one who attempts to dispense justice between corrupt politicians in our country. On the way, he will meet Ramón, who will join him in this adventure.

SLIKE

1 2 3

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.