Akcija

White Tiger (2014)

Opće je poznato da mi ovdje na Filmovima s Ruba ne zaziremo od trash filmova. Naprotiv, baš na takve često nailazimo. Naravno, ne znači da svi trashevi redom loši ili da neki od takvih ne mogu biti barem zabavni pojedincima. Ako Vi također nemate ništa protiv trash filmova s vremena na vrijeme, onda imamo jedan vrhunski trash naslov za sve Vas zainteresirane. Riječ je o niskobudžetnom borilačkom/akcijskom B filmu pod naslovom White Tiger u režiji Toby Russell.
O kakvom je filmu riječ dovoljno govori i činjenica da trenutačno na imdb-u nećete naći apsolutno ništa o tom naslovu, trailer odaje dojam kao da je riječ o nekakvom zaboravljenom produktu 80-ih, a plakat djeluje kao ruku totalnoga početnika u Photoshopu. A ako još spomenem da neke od glavnih uloga igraju Don ‘The Dragon’ Wilson i Cynthia Rothrock onda bi vam se trebalo biti jasno. Ali hej, u konačnici sve skupa ipak djeluje zabavno.
Radnja filma je smještena na Tajland gdje pratimo mladog Amerikanca sa ucijenjenom glavom koji dolazi tamo kako bi osvetio smrt svog mentora. U pomoć će mu priskočiti prijatelj, bivši vojnik koji nema baš mnogo toga izgubiti u životu, te će se njih dvojica suočiti sa opasnim i nadmoćnijim neprijateljem.
U glavnoj ulozi je Matt Mullins, peterostruki prvak u borilačkim vještinama, a tu su još Joe Lewis, jedan od najvećih Karate boraca u povijesti, te Jawed El BerniGigi VelicitatYuhkoh Matsuguchi i Yui Aragaki. White Tiger je snimljen još 2012. ali zbog sudskih tužbi je film dvije godine ležao u ladici. Premijeru bi napokon trebao imati 2014. na Cannes Film Festivalu. Kada će se i službeno pojaviti na DVD-u još nije poznato, ali sve zainteresirane “trashere” ćemo već obavijestiti o tome.

white-tiger-poster

TRAILER

RADNJA

Young American with bounty on his head goes to Thailand to avenge his mentor with a help oh his friend, an ex-military outcast with nothing to live for. Together they will face with the deadliest enemy.

SLIKE

2 3 1

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.