Akcija

High Heels aka Man On High Heels (2014)

Kada se spominju opaki filmski policajci onda nam prvo na pamet padnu legendarni likovi poput Prljavog HarryaJohn McClanea ili pak Martina Riggsa. Te mnogi drugi poznati i manje poznati filmski junaci slični njima koji spremno uzimaju zakon u svoje ruke i ne prežu ni pred čime da srede negativce. Ni junak Korejske akcijske komedije High Heels aka Man On High Heels redatelja Jina Janga se po tome ne razlikuje mnogo od spomenutih likova, ali se ipak razlikuje po nečemu.
Man On High Heels je naime priča o opakom i hladnokrvnom detektivu Ji-wooku koji se bavi nekim od najbrutalnijih zločina, te se spremno obračunava sa negativcima bez obzira na sve. No, unatoč žestokom karakteru i mišićavoj vanjštini Ji-wooku je u duši žena te se “bori” sa željom da postane žena. Kada se napokon odluči na operaciju promjene spola, Ji-wooku će se naći na meti bande koju je uhitio na brutalan način. A u opasnosti će se naći i mnogi njemu bliski ljudi koje će morati zaštititi.
U glavnim ulogama se pojavljuju Seung-won ChaJeong-se OhEsomGo Kyung-pyoKil-Kang Ahn, i Eon-jeong Lee. Korejska premijera filma će se održati  04. lipnja 2014.

Man On High Heels poster man on high heels Poster3

TEASER1

TEASER2

TRAILER

RADNJA

Ji-wook is a cold-blooded detective who would brutally assault and stop at nothing to catch criminals. However, despite his perfectly masculine appearance, Ji-wook struggles with a secret desire to be a woman. At last, Ji-wook decides to get a sex change. However, a gang Ji-wook brutally arrested by force plots revenge against him. While Ji-wook resigns and secretly dreams of transforming into a real woman, people close to him get caught up in a conspiracy and killed. When the one person he must protect, Jang-mi, also falls in danger, Ji-wook faces a crossroads in making his choice.

SLIKE

1 2 3 4 1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.