Drama

The Drownsman (2014)

Svi mi imamo nekakve strahove i fobije. Ja primjerice baš i nisam neki ljubitelj visina, a moja supruga se pak užasava pauka i stonoga, te još nekih buba. Strahovi i fobije mogu s jedne strane biti banalne i jednostavne, a s druge strane mogu biti bizarne i čudne – strah od otvorenog prostora i javnih mjesta, strah od boli, strah od brojeva, strah od asimetričnih stvari, strah od knjiga, strah od munja i grmljavine, strah od zubara, itd. itd…popis je poprilično dugačak. Nas u ovom slučaju zanima strah od vode, tj. strah od utapanja.
Kanadski horrorac The Drownsman redatelja i ko-scenarista Chada Archibalda nam donosi priču o Madison, mladoj djevojci koja se skoro utopila u djetinjstvu. Taj događaj je toliko utjecao na njezin daljini život da je s vremenom Madison razvila neizmjernu fobiju od vode. Mentalno osakaćena Madison počne isključivati sve oko sebe iz svog života i postaje sve više i više paranoična. Njezini prijatelji stoga odluče izvesti intervenciju u očajničkom pokušaju da joj pomognu. No, umjesto pomoći slučajno otvore vrata u mračan svijet te se svi nađu u opasnosti.
Chada Archibalda smo inače već spominjali na ovim stranicama jer je dotični producirao naslove kao što su 
EjectaSeptic Man, i Antisocial, a neke od tih je i ko-režirao te napisao. U glavnim ulogama se pojavljuju Michelle MylettCaroline KoryckiGemma Bird MathesonSydney KondrussClare Bastable, te Ry Barrett. Film će premijerno biti prikazan nas Cannesu 2014., a kada će krenuti u redovnu distribuciju ili kada će se pojaviti na DVD-u/Blu ray-u još nije poznato.

the-drownsman-poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

After almost drowning in a lake, Madison finds herself bound to a life of fear. Unable to describe what happened to her during the moments she was underwater, Madison begins to develop hydrophobia: an abnormal fear of water. Crippled by her post trauma, Madison attempts to shut out the world around her but, her fear intensifies when she begins to be haunted by the vision of an evil figure. After watching her struggle for over a year, Madison’s four friends stage an intervention in a desperate attempt to help. In doing so, they accidentally open a floodgate to a dark place where none of them are safe. As Madison and her friends dive deeper into the dark history of the evil that haunts them, they’re dragged one by one to a horrifying place where they may never return.

SLIKE

kinopoisk.ru 1 2 3

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.