Akcija

Dealer (2014)

Ima trenutaka kada posegnem rukom u džep i skužim da u njemu nemam ni prebijene lipe pa mi dođe da najradije steram u tri pizde materine ovaj posao koji radim (ilustracije,, marketing, post-produkcija i tako to) i bacim se na uzgoj i dilanje trave. Ili dilanje bilo kakvog drugog opijata jer bi time sigurno riješio sve svoje novčane probleme. Ali onda upalim vijesti pa tamo bude prilog o tome kako je policija opet zapljenila nekoliko desetaka kilograma neke droge i pohvatala lanac dilera pa se moji snovi o “lakoj zaradi” rasprše. Ionako nisam ja stvoren za kriminalca…stresno je to, čak stresnije od ovoga što radim hehe. A koliko točno stresno i opasno može biti zanimanje dilera pokazat će nam Francuska krimi triler drama Dealer redatelja i ko-scenarista Jean Luc Herbulot.
Baš u maniri Refnovog Pushera koji ga je i proslavio, Dealer je priča o Danu, sitnom dileru koji je većinu života dilao kokain, ali nakon rođenja kćerke je odlučio prestati sa time. No kada mu se ukaže prilika da zaradi velike novce i ostvari svoj životni san, sa kćerkom se preseli u Australiju, Dan će prihvatiti posao da preproda poveću količinu droge. Ali od tog trenutka narednih 24 sata njegova života će postati pravi pakao prepun laži, nasilja i izdaje, a Dan će morati učiniti sve u svojoj moći da spasi svoju kćerku i sebe.
Glavne uloge igraju Dan BronchinsonElsa MadeleineSalem KaliBruno HenryHervé BabadiDimitri StorogeFatima AdoumDidier Mérigou, te još neki. Dealer će premijerno biti prikazan u svibnju na Cannes Film Festivalu, a kada će krenuti u službenu kino distribuciju ili kada će se pojaviti na DVD-u još nije poznato.

Dealer poster Dealer poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

After a life spent trafficking cocaine, Dan (Dan Bronchinson) has vowed that he will not go back to the life he once lived. But he’s offered a one-time opportunity to achieve his life dream : moving to Australia with his daughter. He accepts the deal and soon starts a downward spiral sucking him back into 24 hours of lies, violence and treason where he has to save his daughter and survive by any means.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.