Akcija

In Security (2013)

Živimo u vrijeme recesije, u vrijeme kada nam manjka i posla i para pa se ljudi snalaze kako god znaju i umiju. Neki su pri tome kreativni i uspješni, neki pak nisu ni jedno ni drugo. A još je gora stvar ako se bavite poslom za kojeg nit nema pretjerane potražnje. U takvoj nezahvalnoj situaciji su se našli i junaci nezavisne krimi komedije In Security koju su zajednički režirali i napisali Adam Beamer i Evan Beamer.
In Security je priča o Kevinu i Bruceu, 
dva najbolja prijatelja i suvlasnika male kompanije koja se bavi alarmima i osiguranjem. Na svoju žalost, oni žive u jednoj veoma mirnoj sredini gdje kriminala nema pa im posao ide slabo, gotovo nikako. Kako bi malo udahnuli života u svoj biznis odluče se na drastične mjere, tj. odluče da će pljačkati svoje susjede i sugrađane kako bi se oni na kraju ipak odlučili na kupovinu alarma. Ali plan im se izjalovi kada nesvjesno opljačkaju pogrešnog tipa, prigradskog narko bossa koji je sklon nasilnim ispadima i želi svoje stvari (i novac) natrag.
U glavnim ulogama su Ethan Embry i Michael Gladis, a ostatak glumačke ekipe čine neka dosta poznata imena, kao npr. Ving RhamesAdam ArkinCary ElwesClea DuVallAlan ArkinVinnie JonesGabriel MoralesGeorge WynerEd Begley Jr.Amy Aquino, te još mnogi drugi. In Security je u Americi bio premijerno prikazan 25. travnja 2013. na Newport Beach International Film Festivalu, a pojedini izvori navode kako je film već izašao i na DVD-u i VOD platformama 28. travnja 2014.

In Security poster In Security poster2 In Security poster3

IMDB

TRAILER

RADNJA

Kevin and Bruce are best friends and co-owners of a failing home security company in a town with no crime. As a last ditch effort to drum up some business, they start robbing the neighbors to instill fear and create a need for their services. Bullets fly when they unwittingly rob the wrong guy who turns to be a suburban drug lord with a penchant for kitchen gadgets.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.