Drama

The Last Light (2014)

Filmova o strancima koji se bude ili slučajno nađu na nekom nepoznatom mjestu ima već popriličan broj – SawCubeUnknownFreezerIdentityCaptivity, itd. Niskobudžetna misteriozna psihološka horror triler drama The Last Light redatelja i scenarista Andrew Hyatt se u svom osnovnom konceptu i ne razlikuje previše od prethodno spomenutih naslova, izuzev možda činjenice da je radnjom smješten u nekakvo post-apokaliptično okruženje.
Točnije, u filmu The Last Light pratimo sedmero stranaca koji se bude u nekoj nepoznatoj napuštenoj bolnici nakon neobjašnjivog apokaliptičnog događaja. Ubrzo shvate da su zatočeni u toj bolnici te da ih jednog po jednog vreba nepoznato tajanstveno stvorenje.
Film je snimljensa budžetom od svega 400 tisuća $, a u glavnim ulogama se između ostaloga pojavljuju Edward FurlongJeff FaheyEd QuinnTahyna TozziYvonne ZimaMolly Hagan, te Seth David Mitchell. The Last Light je premijerno prikazan 2013. na Shriekfestu gdje je osvojio i nagradu za najbolji triler. FIlm će se pojaviti na iTunesima i VOD platformama od 03. lipnja 2014.

The Last Light poster The Last Light poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Seven strangers find themselves trapped inside an abandoned hospital after an unexplainable apocalyptic event. In addition to being haunted by what they’ve lost, the strangers must also fight off mysterious creatures that hunt them down one by one.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.