Akcija

Reflex (2014)

Baš se ovih dana u američkim kinima otvorio akcijski SF spektakl Edge of Tomorrow u kojemu Tom Cruise igra vojnika koji iznova i iznova pogiba, tj proživljava odlučujuću bitku za zemlju, a sa svakim “novim životom” postaje sve spretniji te saznaje sve više i više novih detalja kako da pobijedi neprijatelje. Dakle svojevrsni akcijski Groundhog Day. A sličnim konceptom se poslužio i niskobudžetni akcijski film Reflex redatelja Daniela Zirillia.
Reflex je priča o čovjeku u bijegu pred ubojicama koji zapne u vremenskoj petlji koja se iznova i iznova ponavlja. Nakon svake smrti on istražuje i traži nove načine i ​​puteve kroz azijsku metropolu u nadi kako bi se izvukao i kako će to biti posljednja petlja.
Film je snimljen na lokacijama na tajlandu a u glavnim ulogama se pojavljuju Selina LoRon SmoorenburgDamian MavisByron GibsonNatalie LorenceCharlie RuedpokanonDean Alexandrou, te nogi drugi. Američka premijera će se održati 05. srpnja 2014.

Reflex poster.2 Reflex poster.3 Reflex poster

IMDB

TRAILER

RADNJA

Man stuck in a repeating loop of time, and must explore and navigate his way through an Asian metropolis with chase scenes, fights, and falls, all ending in his death, until the last loop… maybe.

SLIKE

0 1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.