Akcija

KL Gangster 3: Abang Long Fadil aka Abang Long Fadil (2014)

Otkako se Indonezija probila u svijetu sa sada već kutnom Racijom koja je snimljena skoro pa za šaku dolara (budžet iznosio 1,1 milijuna $), demonstrirajući u filmu cijeli niz spektakularnih i bolnih borilačkih sekvenci, slično pokušava i susjedna im Malezija koja također traži svoje mjesto pod (akcijskim) suncem. Ali žalost to im baš i ne polazi za rukom. Pa iako su filmovi poput KL GangsterKL Gangster 2 ili pak Sniper bili relativno solidni hitovi u domovini, van granica se nisu uspjeli probiti. A vrlo je vjerojatno da se to neće dogoditi ni u slučaju akcijske borilačke komedije Abang Long Fadil redatelja Syafiq Yusof, iako film sam po sebi ovako na prvu ruku djeluje baš pravo zabavan, nešto između filmova Kung fu i Born to Fight (više o ovom potonjem možete saznati iz video podcasta kolege Killing-Timea).
Syafiq je inače mlađi brat redatelja Syamsula Yusofa, potpisnika gore spomenutih gangster filmova, a  Abang Long Fadil je svojevrsni spin/off, kvazi nastavak tog KL Gangaster serijala. U filmu pratimo mladića Abanga Longa Fadila koji je oduvijek maštao o tome da bude gangster. Ali kada njegov najbolji prijatelj Malik završi u zatvoru izbit će totalni kaos prepun opasnih i bolnih okršaja a Fadilova maštarija će uskoro postati stvarnost.
Glavnu uloge igraju Zizan Raja Lawak i Aaron Aziz koji takoreći ponavljaju svoje uloge iz KL Gangster serijala, a tu su još Kamal AdliTauke Raja LawakSofi Jikan, a jednu od uloga igra i Syafiqov brat Syamsul.
Malezijska premijera filma se održala 29. svibnja 2014.

Abang Long Fadil poster Abang Long Fadil poster2.00

TRAILER

RADNJA

Zizan Razak plays Abang Long Fadil, a man who constantly dreams that his life is that of a gangster. But when his best friend, Malik goes to prison, then more chaos ensues and daydreaming may not be too far off from reality.

SLIKE

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.