Azija

Scandal: The Comeback (2014)

Postoji jedna velika razlika između muških i ženskih glumačkih zvijezda. Naime, dobar dio ženskih glumačkih zvijezda je kratkog vijeka, te se glumice moraju žestoko boriti za uloge jednom kada uđu u malo poznije godine, tj. kada im se na licu počnu pojavljivati bore i ostali znakovi starenja jer hollywood, tj. prvenstveno show business ne trpi starost. Muškarci se još mogu provući, a ćesto se i za straije glumce zna reći kako su “sex simboli” unatoč godinama i borama, ali glumice jednostavno zamijene sa mlađima i ljepšima. Znam, neravnopravno je to, ali tako je to u svijetu filma. Zbog toga se mnoge glumice odlučuju na estetske operacije, ne bi li ispeglale bore i pomladile svoje izgled. Ali to ne završi uvijek željenim efektom.
Jednim takvim slučajem se bavi i Vijetnamski horror triler Scandal: The Comeback redatelja Victora Vua. Scandal: The Comeback je priča o nekoć slavnoj glumici koja je zagazila već u malo poznije godine a dani popularnosti već polako bljede. Stoga u želji da povrati dane slave odluči se na plastičnu operaciju. Ali na žalost tijekom operacije dogode se neke komplikacije i ona umre na operacijskom stolu. Ali nekoliko mjeseci kasnije ona se vrati kao duh i počne opsjedati doktora koji ju je operirao.
Glavne uloge u ovom filmu igraju Bao Chi i Thuy Trang, a Vijetnamska premijera je zakazana za rujan 2014. Znači, film možete očekivati na DVD-u (i online) kraje godine,

Scandal poster Scandal poster2 Scandal poster3

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

The story centres around a once-famous actress who tries to recapture her glory days with plastic surgery but she dies on the operating table and returns as a ghost.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.