Akcija

The Prince (2014)

Dosta poznatih glumaca koji su nekoć žarili i palili kino dvoranama dijelim svijeta su se zadnjih par godina prebacili iz viskobudžetne A produkcije u visokobudžetnu produkciju B filmova, takozvanu DTV (direct to video) produkciju. A neki još uvijek uspijevaju uspješno balansirati između A i B produkcije. Val KilmerCuba Gooding Jr.Christian SlaterNicolas Cage, Ray Liotta te John Cusack i Bruce Willis su samo neki od njih. Nas u ovom slučaju zanimaju baš ova zadja dvojica, jer upravo oni igraju neke od glavnih uloga u nezavisnom niskobudžetnom akcijskom DTV trileru The Prince redatelja Briana A Millera (potpisnik filmova kao što su The Outsider i Officer Down).
The Prince je film o profesionalnom ubojici (takozvani mechanik) kodnog imena Princ koji se povukao iz tog posla davno kada je požalio zbog jednog posla kojeg je obavio, a kada je poginula malena djevojčica. No kada sazna da je njegova kćerka oteta on će se ponovno vratiti životu kojeg je ostavio iza sebe što će ga dovesti do toga da će biti primoran sukobiti se sa bivšim suparnikom, čovjekom čiju djevojčicu je ubio prije mnogo godina.
Willisu je ovo nakon filmova Cop OutSetupCatch .44 , The Cold Light of Day, i Fire with Fire već 6-i DTV naslov, te treći na kojem surađuje sa poznatim reperom 50 Centom koji voli s vremena na vrijeme doraditi ulogice raznoraznih svodnika i dilera u tim jeftinim DTV naslovima. A Cusack čak i vodi za jedan film, te je do sada sada snimio 6 komada – The ContractWar, Inc.The FactoryThe Numbers StationThe Bag Man, i Drive Hard. Valjda se ti filmovi dobro plaćaju, ili su ponude za viskobudžetne naslove sve rjeđe, ko će ga znati!
Osim ove trojice u filmu još igraju Jason PatricRainJessica LowndesTara HoltJohnathon SchaechGia Mantegna, te još neki. Budžet filma navodno iznosi 18 milijuna $, dok će se američka premijera održati 22. kolovoza 2014. Film će istog dana krenuti u limitiranu kino distribuciju i distribuciju na VOD platformama. U Nizozemskoj će The Prince izaći  18. rujna 2014.

Prince poster1 Prince poster2 prince_xlg prince_ver2_xlg prince_ver3_xlg

IMDB

TRAILER1

TRAILER2

TRAILER3

RADNJA

A mechanic with ties to the underworld is unwittingly drawn back into the life he gave up when he suspects that his daughter has been kidnapped, and he is forced to confront his former rival in order to rescue her.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.