Komedija

Premature (2014)

Kada nešto u životu probate ili napravit po prvi puta onda je to kak ti neka velika stvar, nešto posebno. Slično je i sa prvim seksom. Svi znaju kako to sve izgleda u teoriji, ali kada dođe napokon i taj praktičan dio onda stvari postanu “ozbiljne”. Neki previše dramatiziraju oko toga i nadaju se da neće nešto zaribati a neki to uzmu zdravo za gotovo pa kak bude, bude. Ionako se “prvi mačići u vodu bacaju”. Junak niskobudžetne SF komedije Premature redatelja i ko-scenarista Dana Beersa će sve svoje greške imati prilike ispraviti, i to nekoliko puta…
Premature je film koji neki već opisuju kao spoj Američke PiteGroundhog Day, a govori o tinejdžeru Robu pred kojim je jako važan dan. Prvo mora uspješno obaviti razgovor za fakultet koji mu priželjkuju njegovi roditelji, nositi se sa svojim školskim prijateljima kada shvate da je školi došao kraj, te pokušati zavesti Angelu, jednu od najljepših djevojaka iz razreda. Kada mu ovo potonje i pođe za rukom te njih dvoje završe u Angelinom krevetu dogodit će mu se najgore od najgorega, svršit će prerano. Ali Rob će imati prilike za popravni jer sljedećeg jutra shvati da mu se prethodni dan opet ponavlja, i tako dna za danom. Da li Rob ima neki čudan déjà vu, slom živaca ili je riječ o nekom čudnom snu!? Bilo kako bilo, morat će dokučiti kako da razbije tu vremensku petlju i nastavi normalan život.
Glavne uloge igraju Alan TudykCraig RobertsKatie FindlayAutumn DialCarlson YoungZoe MyersSteve Coulter, te još neki. Premature je premijerno prikazan 07. ožujka 2014. na South by Southwest Film Festivalu, a od 01. srpnja film će se naći na VOD platformama, a samo dan nakon toga, 02. srpnja će se pojaviti i u limitiranoj kino distribuciji.

Prematured poster Prematured poster2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Rob is facing the biggest day of his life. He needs to nail a college interview ensuring his admittance to his parents’ beloved alma mater, keep his cool when life-long crush Angela (nicknamed ‘After School Special’ for a reason) finally seems to show interest, and deal with his best friends as they realize their high school days are ending. As pressure mounts, something weird happens. He finds himself reliving the day’s events over and over again. Is Rob stuck in a dream? Experiencing déjà vu? Having a psychotic break? Whether it’s finding a way to get into Georgetown, into Angela’s pants, or having an even bigger epiphany, Rob must figure out how to break the cycle before losing his mind.

SLIKE

1 2 Pre21_0711.CR2 Premature 5 6 7 8 9 10 11

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.