Ekranizacija TV serije

Fear Clinic (2014)

Oni pravi hard core horror fanovi već odavno znaju tko je Robert Englund! Za one kojima ovo ime ipak nije poznato, ili su ga čuli negdje ali ne znaju kojim licem bi ga sparili, dovoljno je reći da je dotično odigrao legendarnoga Freddy Kruegera u poznatom i popularnom horror serijalu A Nightmare on Elm Street. Upravo ta uloga ga je i učinila ikonom žanra, te upravo zbog te uloge ima posla još i dan danas. Doduše uglavnom u niskobudženim filmovima. A jedan od takvih je i horror Fear Clinic redatelja i ko-scenarista Robert Hall.
U njemu Englund igra doktora koji radi na tome da izliječi pacijenata koji boluju od raznoraznih fobija tako što ih stavlja u stavljanjem u svoj ​​izum koji izaziva i kontrolira halucinacije. Naravno, taj postupak nije bez nekih opasnih posljedica.
Film koji je snimljen sa budžetom od milijun $ je baziran na web seriji “Fear Clinic” iz 2009 koju je također režirao i producirao Hall, a u kojoj je glavnu ulogu također odigrao Englund. Osim njega u toj web seriji se pojavio i Kane Hodder, još jedna ikona horror žanra (odigrao je  Jasona Voorheesa u nekoliko Friday 13 filmova), a bili su tu još Danielle HarrisLisa WilcoxAngel OquendoKate NautaTory Kittles i John F. Beach. Izuzev spomenutog Englunda glumačka ekipa filma je posve drugačija, i manje poznata, a čine ju Thomas DekkerKevin GageCleopatra ColemanBonnie MorganAngelina Armani, te Fiona Dourif, kćerka Brada Dourifa koji je posuđivao glas Chuckyu u Child’s Play serijalu.
Fear Clinic bi do kraja 2014. trebao izaći na VOD platformama i DVD-u, ali još nije poznato kada točno.

Fear Clinic poster Fear Clinic poster2 Fear Clinic poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

A doctor works to cure patients suffering from crippling phobias by placing them inside his invention which induces and controls hallucinations.

SLIKE

6 4 2 3

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.