Akcija

5 Bravo aka Pánico 5 Bravo (2014)

Što je zajedničko glumcu Kuni Beckeru i svjetskom prvenstvu u nogometu? Pa golovi! I dok na prvenstvu koje je ovih dana započelo u Brazilu mnogobrojni nogometaši pune mreže protivnika sa golovima, Becker je igrao nogometaša u filmom serijalu Goal!Goal II: Living the Dream i Goal! III. Ali izuzev ta tri filma Becker i nije ostvario neki veći uspjeh. Hoće li meksička krimi triler drama 5 Bravo koju je napisao, režirao, odglumio, producirao i montirao učiniti išta za njegovu karijeru, teško je reći, ali film sam po sebi zvuči zanimljivo.
5 Bravo je film jednostavne premise, a govori o skupini bolničara iz Arizone koji presretnu poziv u pomoć sa granice sa meksikom. Po dolasku na lokaciju shvate da se nekoliko metara preko granice nalazi ozljeđeni muškaraca. Iako je to protivno pravilima te ilegalno oni odluče prijeći granicu i pomoći žrtvi. Ali na putu u bolnicu netko se zabije u njih i stjera ih sa ceste te se oni nađu zarobljeni unutar vozila hitne pomoći, boreći se za svoje živote i živote ozljeđenog čovjeka kojega moraju održati na životu pod svaku cijenu.
Osim Beckera u filmu još igraju Papile AuroraDan RovzarRaúl MéndezJohn Henry RichardsonShalim OrtizSofía Sisniega, te Genaro Hernandez. Meksička premijera će se održati 18. srpnja 2014.

kinopoisk.ru Pánico 5 Bravo poster2

IMDB

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

Four paramedics on duty in Arizona intercept a distress call from Mexico. Training kicks in as they illegally cross the border to help. Suddenly trapped inside their own ambulance, nothing could prepare them for what they would encounter.

SLIKE

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.