Kanada

Dr. Cabbie (2014)

Postoje filmske zvijezde i TV zvijezde. Neki glumci uspijevaju uspješno balansirati između tih dvaju “titula” te istovremeno održavati filmsu i televizijsku karijeru. A neki nakon štp njihove Tv serije zavre sa snimanjem nikako ne uspijevaju napraviti tranziciju na filmsko platno te s vremenom ili padnu u zaborav ili uspiju ubosti neku drugu seriju. Ekipa popularne humoristične TV serije “The Big Bang Theory” baš i nemaju neke filmske karijere van okvira TV ekrana, ali s obzirom da su najavljene još tri sezone prije nego što sve privedu kraju, ekipa se nema još čega bojati. Ali možda ne bi bilo loše da već polako počnu “proboj” na filmsko platno. Kaley Cuoco je već okušala svoju sreću sa nezavisnom komičnom dramom Authors Anonymous, a isto će pokušati i Kunal Nayyar sa niskobudžetnom Kanadskom komedijom Dr. Cabbie.
Dr. Cabbie je priča o mladom indijcu koji dođe u Kanadu kako bi tamo radio kao lječnik. Ali s početka nikako ne može naći posao pa počne raditi kao taksista. No, na pamet mu padne ideja da taksi pretvori u mobilnu kliniku što se s početka pokaže velikim uspjehom.
Redatelj filma je Jean-François Pouliot, a osim Nayyar u filmu još igraju Vinay VirmaniAdrianne PalickiLillete DubeyMircea MonroeChris Diamantopoulos, te mnogi drugi. Kanadska premijera će se održati u rujnu 2014. na Toronto International Film Festivalu, a datum Indijske premijere je zakazan za 19. rujna 2014.

Dr. Cabbie poster Dr. Cabbie poster2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

An unemployed doctor turned cab driver becomes a local hero when he converts his taxi into a mobile clinic. Dr. CABBIE is the heart warming journey of a young Indian Doctor who immigrates to Canada with the selfless ambition of healing others while beginning a new life in the land of opportunity. Dr. CABBIE discovers his true purpose and true love when he embarks upon this journey of a doctor turned cabbie.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.