Azija

Ao Oni aka Blue Demon (2014)

Ako kojim slučajem u Google utipkate engleski naslov ovoga filma (Blue Demon), onda je vrlo vjerojatno da će vam tražilica na vrhu izbaciti manje-više sve o Alejandrou Muñozu Morenou, meksičkom profesionalnom hrvaču (takozvani luchador) koji se borio pod imenom Blue Demon, a kojeg su mnogi smatrali najboljim meksičkim hrvačem svih vremena. Ako ste se sada poveselili kako je ovo film o liku i dijelu spomenutog hrvača, moram vas na žalost razočarati jer to nije slučaj. Blue Demon (originalnoga naslova Ao Oni) je zapravo japanski horrorac redatelja Daisukea Kobayashia koji je baziran na serijalu popularnih survival-horror video igara istog imena.
U filmu tako pratimo skupinu studenata koji se nađu zatvoreni u vili koju mnogi zovu “Jail House”. Glasine govore kako hodnicima te vile lutaju nepoznata krvožedna bića. I dok skupina očajnički traži izlaz doći će do saznanja da su glasine zapravo istinite te da su čudovišta o kojima se priča divovska krvožedna bića plave boje.
U glavnim ulogama ovog horrorca se pojavljuju Seika FuruhataAnna IriyamaShô JinnaiRiku OzekiSeiya, i Kenta Suga. Japanska kino premijera filma Blue Demon se održala 05. srpnja 2014., a do kraja godine će film izaći i na DVD-u.

Blue Demon poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER

TRAILER

RADNJA

The film follows a group of young people who find themselves trapped in a mansion and hunted down by a mysterious creature.

SLIKE

0 0b 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.