Akcija

Colt 45 (2014)

Kažu da oružje ne ubija ljude, već ljudi (sa oružjem) ubijaju ljude. I to je naravno istina, jer pištolj sam po sebi vam ne može ništa ukoliko nije u ruci nekog psihotičnoga kretena koji ima baš neku posebnu želju da vidi unutrašnjost vaše lubanje i pri tome oboja zidove u crveno. A s druge strane tu su i službene osobe koje oružje moraju nositi i koristiti kako bi zaštitili ljude od spomenutih psihotičnih naoružanih kretena, kao npr. policija. Film koji Vam danas najavaljujem govori o svemu gore spomenutom, kriminalcima, policajcima i oružju. Riječ je o francuskoj akcijskoj krimi triler drami Colt 45 belgijskoga redatelja Fabricea Du Welza.
U filmu pratimo mladom 25-godišnjeg Vincenta Milèsa, policijskog oružara i instruktora za vatreno oružje koji je najbolji u svojoj klasi kada je riječ o baratanju i pucanju iz tog oružja. Zbog toga mu zavide pojedini kolege. Kada  Vincent odbije ponudu da se pridruži specijalnoj policijskoj jedinici i razotkrije da se njegovi kolege bave mutnim poslovima naći će se u nezavidnoj situaciji koja bi mogla eskalirati u neželjenom smjeru. Stoga Vincentu ne preostaje ništa drugo nego da  iskoristi sve svoje znanje kako bi preživio.
U ulozi Vincenta je mladi glumac Ymanol Perset, a tu su još Amr WakedRichard SammelAlice TaglioniGérard LanvinSimon AbkarianJoey StarrPhilippe NahonMika Ela FisherSalem Kali, te još mnogi drugi. Colt 45 je premijerno prikazan 15. svibnja 2014. na Cannes Film Marketu, a službena francuska premijera je zakazana za 06. kolovoza 2014.

Colt 45 poster Colt 45 poster2b Colt 45 poster3 Colt 45 poster4 Colt 45 poster3 Colt 45 poster2

IMDB

TRAILER1

TRAILER2 RED BAND

RADNJA

Police armourer and firearms instructor Vincent Milès is a shooting ace. Only 25 years old, his prowess is the envy of the world’s finest but, to the incomprehension of his colleagues, Vincent refuses to join the police action units. Trapped in a situation primed to blow sky high, Vincent is left with no choice but to embrace the darkness within him if he is to survive.

SLIKE

0 0b 0c 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.