Akcija

Red Machine aka Grizzly (2013)

Jaws slovi kao prvi ljetni blockbuster u povijesti filma. Ali osim što je popularizirao visokobudžetne ljetne spektakle na kojima Hollywood danas zarađuje  milijune, film je također prestravio gledatelje i mnoge natjerao da dobro promisle prije nego što uđu u vodu jer ih je suočio sa strahom od prirode, predatora koji postoji i živi već milijunima godina. Jer nije to bilo samo još jedno izmišljeno filmsko čudovište koje ćemo ostaviti iza sebe na izlazu iz kina, već ono zbilja postoji tamo negdje u dubinama oceana. Slično će možda pokušati napraviti i nezavisni akcijski horror triler Grizzly (aka Red Machine) redatelja Davida Hackla.
U ovom slučaju ocean će zamijeniti divljina Aljaske, a divovskog morskog psa divovski raspižđeni medvjed.Radnja se vrti oko dva brata koji odluče krenu u potragu za suprugom jednog od njih koja je nestala negdje u šumama Aljaske. Ali nakon što se pojavi divovski medvjed te nekoliko ljudi pogine, pojavit će se i o ozloglašeni lovac koji traga za spomenutim medvjedom gotovo cijeli svoj život. Nitko više nije siguran u okrutnoj divljini Aljaske.
Film je snimljen u ko-prpdukciji SAD-a i kanade, a budžet istoga navodno iznosi svega 10 milijuna $, a glumačku ekipu čini nekoliko poznatih i zvučnih imena. Tu su James MarsdenBilly Bob ThorntonThomas JaneScott GlennAdam Beach, te Piper Perabo. Još nije poznato kada će film izaći u americi, a u njemačkoj je trebao izaći na DVD-u i Blu ray-u ožujku 0ve godine. No to je odgođeno za dugu polovicu 2014. Kada saznamo točan datum obavijestiti ćemo Vas o tome.

Red Machine poster Red Machine poster2

IMDB

TRAILER

RADNJA

In the action thriller Grizzly, a deputy whose mission is protecting the threatened grizzly bear suddenly finds himself conflicted when a massive rogue grizzly wreaks havoc on a local Alaskan community. Enlisting the help of his estranged brother, he enters the labyrinthian Grizzly Maze to track down his wife who’s gone missing before the bear does. As the body count mounts, and an infamous bear hunter enters the fray determined to take down the bear he’s been waiting for his whole life, no one is safe in the harsh Alaskan wilds.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.