Akcija

The Seventh Tear (2015)

Iz dana u dan slušamo o klimatskim promjenama, te smo iz godine u godinu svjedoci vremenskih nepogoda i promjena koje nisu uobičajene za ta godišnja doba. Ponukani takvim drastičnim promjenama znanstvenici tvrde kako će Planeta Zemlja u narednih 100-injak i više godina doživjeti velike promjene, te da će život na planeti postati neodrživ. Naravno, mi koji živimo u ovom vremenu se nemamo zbog čega brinuti jer do toga ionako nećemo više biti među živima. Ali ako je to zbilja istina, generacije koje dolaze nakon nas će morati dokučiti kako da prežive, te će možda morati potražiti dom na nekoj drugoj planeti na kojoj je život održiv. Ali što će ih sve tamo dočekati, pitanje je…
Nezavisni akcijski SF triler The Seventh Tear redatelja i scenarista Aleca Gillisa (također potpisnik filma Harbinger Down, te majstor praktičnih specijalnih efekata koji je radio na filmovima kao što su AliensTremorsStarship TroopersJumanji, te mnogi drugi) je film u kojem pratimo skupinu ljudi koja dolazi na nepoznati planet kako bi istražili jeli je pogodan za život. Ali ubrzo po dolasku dolaze do saznanja da nisu dobrodošli na tom planeti, te izginu svi sem jedne djevojke. Ali ona će učiniti sve da preživi, te će se upustiti u opasnu igru miša i mačke sa opasnim izvanzemaljcima.
Na žalost izuzev ovih par informacija, ostali detalji o filmu i premijeri istoga za sada nisu poznati. Moguće je da će The Seventh Tear izaći i do kraja 2014., ali je verlo vjerojatno da će to ipak biti negdje u prvoj polovici 2015. U svakom slučaju, kada saznamo malo više od ovom filmu, obavijestiti ćemo Vas o tome.

The Seventh Tear poster The Seventh Tear poster2 The Seventh Tear poster3 The Seventh Tear poster4

IMDB

TEASER

RADNJA

A safari on a dangerous alien planet is hijacked by extremists bent on starting a civil war with the indigenous aliens. Now it’s up to the sole survivor to outwit her assailants, escape from the badlands, and prevent a war.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

2 replies »

 1. Hi,

  never heard off this movie.

  This year in germany will come out.

  Damnation Alles as DVD/Blu Combo
  Silent Trigger as DVD/Blu Combo

  Do you want the blus, Dragonrage? I don’t need them

  Greez
  Harry

 2. Yeah, I stumble upon this movie accidentally to…never heard of the movie before. Hopefully it will be fun flick…

  And about the blus…I answer you on forum about that…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.