Horror

Septic Man (2013)

Od redatelja Jesse T. Cook-a, zaslužnog za horror komediju pod naslovom Monster Brawl u kojoj su se pofajtali vukodlak, zombij, frankenstein, kiklop, vampir, mumija i vještica (te još neka čudovišta), te producenta western zombie filma Exit Humanity, stiže nam Kanadski horrorac Septic Man!
Septic Man je film koji bi se mogao opisati kao spoj naslova poput Buried i The Toxic Avenger, te nam donosi priču o radniku koji čisti kanalizacije te se nađe zarobljen u njoj tijekom istrage o zagađenoj vodi. Ali zbog te zagađene i kontaminirane vode doživi odvratnu fizičku transformaciju. A kao da to nije dovoljno, još se nađe i na meti serijskih ubojica koji ga žele ubiti. Kako bi pobjegao iz kanalizacije mora se udružiti sa poslušnim divom i suočiti sa ubojitim luđakom poznatim kao Lord Auch.
Autor filma kaže da je Setic Man svojevrsni super-hero film ispričan kroz horror žanr, te navodno nije baš za svačiji želudac.
U naslovnoj ulozi je Jason David Brown koji je također igrao i u prethodno spomenutim naslovima (Monster Brawl i Exit Humanity). Tu su još Molly DunsworthRobert MailletTim BurdJulian RichingsNicole G. Leier, te Stephen McHattie. Septic Man je premijerno prikazan 19. rujna 2013. na Fantastic Festu, a zatim i na još nekoliko drugih festivala (npr. Toronto After Dark Film Festival, Outlier Film Festival, Little Rock Horror Picture Show itd.), a 11. travnja 2014. je u kanadi prikazan i na TV-u. U Americi će se prvo pojaviti na VOD i On Demand platformama od 12. kolovoza, zatim će od 15 kolovoza krenuti u limitiranu kino distribuciju, a na kraju će izaći i na DVD-u 19. kolovoza 2014.

Septic Man poster Septic man poster 2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

A sewage worker gets trapped inside a septic tank during a water contamination crisis and undergoes a hideous transformation. To escape, he must team up with a docile Giant and confront the murdering madman known as Lord Auch.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

 

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.