Akcija

Viking: The Berserkers (2014)

Čini se da vikinzi još uvijek ne prestaju inspirirati filmaše. Pa takao nakon četiri naslova o vikinzima u zadnjih godinu i pol,  A Viking Saga: The Darkest Day aka The Darkest Day aka DrakkarVikingdom aka Vikingdom: The Blood EclipseHammer of the Gods i Northmen: A Viking Saga koji bi trebao izaći ove godine, te popularne TV serije Vikings koja uskoro kreće sa trećom sezonom, dolazi još jedan naslov na tu temu. Riječ je o britanskom povijesnom filmu Viking: The Berserkers redatelja, scenarista i producenta Antonya Smitha.
Viking: The Berserkers je radnjom smješten u mračno doba engleske gdje grupu mladih Saksonaca zarobi klan strašnih Vikinga kako bi im poslužili kao lovina u ritualnom lovu na ljude. Ali Saksonic će dati sve od sebe ne bi li preživjeli.
U glavnim ulogama su Sol HerasKezia BurrowsSimon ArmstrongAmber Jean RowanNick CornwallDouglas RussellNathan Sussex, te još neki. Viking: The Berserkers će u velikoj britaniji izaći direktno na DVD-u i Blu ray-u 15. rujna 2014.

Viking Berserkers poster Viking Berserkers poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

In Dark Ages Britain, a group of young Saxons are captured by a clan of fearsome Viking warriosrs and used as prey in a ritualistic manhunt.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.