Akcija

The Guest (2014)

Kaže ona stara narodna “svakog gosta tri dana dosta”. To naravno ovisi o gostu, jer neke (drage) ljude će te uvijek radio primiti pod svoj krov. Ali nepoznati (i nepozvani) gost koji će se pojaviti na vratima junakinje nezavisnog misterioznog (horror) trilera The Guest u režiji Adama Wingarda (You’re NextV/H/SV/H/S/2) bolje da se nikada nije ni pojavio!
The Guest je priča o vojniku Davidu koji dolazi na vrata obitelji Peterson koja je upravo saznala da im je sin poginuo u ratu u Iraku. On se predstavi kao njegov najbliži prijatelj koji je bio s njim u trenucima njegove smrti, te mu je obećao da će posjetiti njegovu obitelj ako mu se išta dogodi. Petersonovi ga svesrdno prihvate, ali ubrzo se dogodi niz “slučajnih ” smrti zbog kojih Petersonovi počinju sumnjati u identitet svog (tajanstvenog) gosta.
Glava uloga je pripala Danu Stevensu kojega neki vjerojatno znaju iz popularne britanske TV serije “Downton Abbey”. A osim njega tu su još Ethan EmbryLance ReddickCandice PattonJoel David MooreMaika MonroeJesse Luken, te još mnogi drugi. The Guest je premijerno prikazan 17. sijenčna 2014. na Sundance Film Festivalu, a zatim u ožujku na South by Southwest Film Festivalu. Na oba festivala film su popratile dosta dobre kritike. Službena britanska premijera je zakazana za 05. rujna 2014, dok će se američka premijera održati svega par dana kasnije, 17. rujna.

The Guest poster guest-poster 2 The Guest poster3 The_Guest_Main_Quad THE GUEST guest_ver5_xlg

IMDB

TEASER

 

TRAILER1 US

 

TRAILER2 UK

 

TRAILER4

 

RADNJA

A soldier (Dan Stevens) introduces himself to the Peterson family, claiming to be a friend of their son who died in action. After the young man is welcomed into their home, a series of accidental deaths seem to be connected to his presence.

SLIKE

1 2 2b 3 4 4b 4c 4d The Guest 5

4 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.