CGI

Air (2015)

Voda i zrak su dva najvažnija elementa ključna za naše preživljavanje. Da ostanemo bez jednog od ta dva elementa umrli bi samo tako. OK, bez vode bi smo možda još i izdržali par dana, ali bez zraka bismo bili mrtvi kroz samo par minuta. A upravo je zrak i nedostatak istoga glavna tematika nezavisnog SF trilera Air redatelja i ko-scenarista Christiana Cantamessa.
Točnije, radnja filma se vrti oko dva lika koji se bore sa time da zadrže zdrav razum dok čuvaju bunker sa kriogenički zamrznutim ljudima koji moraju ponovno naseliti svijet nakon katastrofe koja se dogodila i pretvorila zemljinu atmosferu u toksični plin.
Film je producirala ekipa koja je osmislila i popularnu Tv seriju “The Walking Dead”, a jednu od glavnih uloga igra i zvijezda spomenute serije, Norman Reedus koji igra Daryla Dixona u The Walking Dead. A tu je također i Djimon Hounsou. Ostatak glumačke ekipe čine Sandrine HoltDavid NyklPaula Lindberg, i Peter Benson.
za sada još nije poznato kada će ovaj film izaći, ali za očekivati je da će to biti negdje u prvoj polovici 2015. U svakom slučaju, obavijestiti ćemo vas naknadno o tom datumu.

Air poster

IMDB

TRAILER

RADNJA

Air (Wake Cycle) is about two custodians who struggle to hold onto their sanity living in an underground bunker with cryogenically frozen people meant to re-populate society.

SLIKE

Air_02520r.JPG Air_00151r.JPG 3

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.