Amaterski film

Online Kino: Ex-Yu Izdanje – Siesaj (2014)

Ako nas već pratite dovoljno dugo i redovito, onda znate da s vremena na vrijeme imamo običaj na našim stranicama predstaviti i neke amaterske filmove. U slučaju da Vam je neki od tih naslova promakao, samo kliknite OVDJE. A do sada je tu bilo svega i svačega, dobrih i loših, produkcijski ambicioznih i onih jeftinijih trash uradaka. Film koji Vam danas predstavljamo u našoj rubrici Online Kino: Ex-Yu Izdanje spada u ovu drugu kategoriju. Riječ je o filmu Siesaj kojega su snimili studenti Odjela za kulturologiju, smjera Medijske kulture. Kao što su autori filma to i sami naglasili, Siesaj je prvi treš-kulturološki film, te ujedno film koji parodira mnogobrojne CSI serije, točnije CSI: Miami.
Radnja je jednostavna, netko je pronađen mrtav, a na ekipi siesaja je da riješi slučaj i sazna tko je ubojica. Film traje nekih 20-ak minuta i snimljen je u Osijeku, od kuda je i ekipa filma. A kipa je pozamašna pa ih neću sad nabrajati sve, već ću samo spomenuti one najbitnije. Tako režiju filma potpisuje Matea Kovač, a ona je ujedno i ko-scenaristica filma zajedno sa  Izabelom Filipović. Glumačeku ekipu pak čine Dražen Dominiković, Bruno Koić, Matej Lazić Švogor, Marko Pavlov, Damir Časar, Sara Pavlinek, Ivana Rajić, Dino Sić, Ines Ernješ, Valentima Mišić, te još mnogi drugi.
Ako imate 20-ak minuta slobodnog  vremena pogledajte kako detektivi Petar Mijić i Dino Kovačević pokušavaju otkriti tko je počinitelj zločina i koji su motivi iza ubojstva…

Siesaj banner

WATCH MOVIE

RADNJA

Detektivi Petar Mijić i Dino Kovačević suočeni su sa strašnim zločinom, litrama krvi i žutom patkicom. Pokušavaju otkriti tko je počinitelj zločina i koji su motivi. Tko je ubojica? Tko je ubijeni? Pogledajte film i saznajte.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.