3D

Outcast (2015)

Hej ljudi, Nicolas Cage ima novi film!! I dok jedni na tu vijest okreću očima, drugi će se možda i (po)veseliti što će opet imati prilike pogledati neki novi Cageov uradak. OK, rijetki su takvi, ali zasigurno ih ima. U moru naslova koje je izbacio zadnjih godina Cage je “ubo” i par dobrih, pa čak i izvrsnih filmova (npr. The Frozen Ground i Joe) pa se možemo samo nadati da će povijesni pustolovni film Outcast redatelja debitanta Nicka Powella (inače dugogodišnjeg kaskadera i koordinatora na mnogobrojnim poznatim filmovima – X-Men: The Last StandThe Last SamuraiThe Bourne Identity, itd.) biti također jedan od tih boljih naslova.
Outcast snimljen u ko-produkciji SAD-a i Francuske na lokacijama u Kini, je film o misterioznom ratniku Arkenu koji se nekoć davno borio u Križarskim Ratovima, a koji  se udruži sa kćerkom i Kineskog cara kako bi zajednički pobijedili njezinog okrutnog brata koji ju želi mrtvu, te kako bi ga skinuli sa trona. A u toj borbi će im pomoći Gallain koji se također zajedno sa Arkenom borio u Križarskim Ratovima, a danas je “zloglasni” odmetnik.
Od poznatijih (hollywoodskih) imena osim Cage u filmu još igra i Hayden Christensen. A tu su također i Andy OnYifei LiuRon SmoorenburgPreston BakerFernando ChienJawed El BerniByron Lawson, te još neki. Kineska premijera filma Outcast će se održati 26. rujna 2014. (i to u 3D-u), a u americi će se film otvoriti tek početkom 2015.

Outcast poster Outcast poster2 Outcast poster3 Outcast poster4 Outcast poster5

IMDB

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

When the heir of the Imperial throne becomes the target of assassination by his despised older brother, the young prince’s only hope is the protection of his sister, and the reluctant aid of war-weary Crusader, Arken (Hayden Christensen), who must overcome his own personal demons and rally the assistance of the legendary Crusader-turned-bandit, Gallain (Nicolas Cage), to return the prince to his rightful place on the throne.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.