Akcija

Operation Rogue (2014)

Iako je već u 88. godini života te iza sebe ima preko 400 naslova koje je producirao, legendarni Roger Corman nipošto ne posustaje te i dalje dokazuje da se ne predajte samo tako. A jedan od posljednjih naslova iz Cormanove produkcije je i niskobudžetni ratni akcić Operation Rogue redatelja Briana Clydea.
Operation Rogue je radnjom smješten duboko u džunglama jugoistočne Azije gdje se nalazi teroristička organizacija koja je ukrala materijal za pravljenje opasne kemijske bombe. Stoga Kapetan Max Randall i njegov tim marinaca dobe zadatak da odu tamo i da ih spriječe u tome. Ali kad Randallov tim u okršaju ubije sina terorističkog vođe, on će oteti kćerku generala Wallacea koji je i naredio taj zadatak. Sada Randall mora zaustaviti teroristički napad i spasiti generalovu kćerku.
Film je snimljen na autentičnim lokacijama na Filipinima, a glavu ulogu igra Mark Dacascos. Osim njega tu su još Billy Campbell i Treat Williams, te Sofia PernasNicco ManaloChristopher M. Elassad, te još neki. Operation Rogue izlazi u engleskoj na DVD-u 22. rujna 2014., a u njemačkoj svega par dana kasnije, 02. listopada.

Operation Rogue poster

IMDB

TRAILER

RADNJA

Deep in the jungles of Southeast Asia, a terrorist organization has stolen materials to create a dangerous chemical bomb. It is up to Captain Max Randall and his team of Marines to stop them. But when Randall’s team kill the terrorist leader’s son, the group responds by kidnapping General Wallace’s daughter. It is up to Randall to save her and stop the terrorist attack.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.