Akcija

Red Sky (2014)

Prošlo je 28 godina od kako je snimljen Top Gun, ali u tom vremenu se još uvijek nije pojavio film za koji bi smo mogli reći da bi ga mogao zamijeniti. A vrlo je vjerojatno da se tome neće približiti ni nezavisni akcijski triler Red Sky kojega je režirao i napisao Mario Van Peebles, inače poznati glumac iz filmova kao što su Heartbreak RidgeNew Jack CityGunmenHighlander III: The Sorcerer, te mnogi drugi.
Red Sky je baziran na likovima iz knjige “Kerosene Cowboys: Manning the Spare” autora Randya Arringtona, a radnja se vrti oko osramoćenoga Top Gun pilota  Butcha Mastersa koji vodi malu jedinicu otpadnika koji imaju zadatak da povrate WMD (oružje masovne destrukcije). Masters će se morati nositi sa povrijeđenim prijateljstvima, ljubavnim trokutom i s ajoš mnogo toga kako bi održao svoju jedinicu i povratio svoju vojnu i osobnu čast.
Budžet ovog filma iznosi 25 milijuna $, a u glavnim ulogama su se našli Bill PullmanShane WestRachael Leigh CookCam GigandetJason Gray-StanfordJ.C. Chasez, a manju ulogu ima i redatelj Peeebles osobno. Film je već izašao u SAD-u na DVD-u 12. ožujka 2014. U ožujku je također izašao i u njemačkoj te kuvajtu.

Red Sky poster1 Red Sky poster2 Red Sky poster3 Red Sky poster5

IMDB

Official site (JP)

TRAILER

RADNJA

Disgraced Top Gun fighter pilot Butch Masters leads a rogue squad in recovery of a WMD. Masters must navigate a fractured friendship, a love triangle, and must take to the skies to reclaim his military and personal honor.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.