Drama

Horns (2013)

Obično kada žena prevari svog supruga onda za njega kažemo da je rogonja, ili da mu je “nabila rogove”. Glavni lik fantasy horror triler drame Horns redatelja i producenta Alexandrea Aje je premlad za brak, ali ipak ima problema sa rogovima zbog svoje djevojke, i to doslovnih problema.
Horns je ekranizacija istoimenoga autora Joea Hilla (sin legendarnog horror pisca Stephena Kinga) a govori o mladiću Igu Perrishu kojemu nakon smrti djevojke počnu rasti pravi pravcati rogovi. A pored toga Ig dobije sposobnost da ljude oko sebe natjera da mu otkriju svoje najtajnovitije misli. Da li je on oličenje sotone osobno, ili je nešto drugo u posrijedi, pitanje je sad!
Film je nastao u ko-produkciji Kanade i SAD-a, a glavna uloga je pripala nikom drugom neko “Harry Potteru” osobno, Danielu Radcliffeu. Doduše, originalno je glavnu ulogu trebao odigrati Shia LaBeouf, no to se očito na kraju nije dogodilo. Osim Radcliffea u filmu još igraju Juno TempleSabrina CarpenterHeather GrahamMax MinghellaKelli GarnerKathleen QuinlanJoe AndersonJames RemarDavid Morse, i još mnogi drugi.
Film je premijerno prikazan 06. rujna 2013. na Toronto International Film Festivalu, a službena američka premijera je zakazana za 31. listopada 2014. Istog dana će se film također otvoriti u Velikoj Britaniji, Indiji i Rumunjskoj.

Horns poster Horns poster2 Horns poster3 Horns poster4 horns_ver4_xxlg horns_ver6_xxlg horns_ver5_xxlg horns_ver7_xlg

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER1

 

TRAILER2

 

TRAILER3

 

TV Spot1

 

TV Spot2

 

RADNJA

In the aftermath of his girlfriend’s mysterious death, a young man awakens to strange horns sprouting from his temples.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.