Akcija

Borealis aka Survival Code (2013)

Znate li tko je Ty Olsson? Kao što sam i pretpostavio, ime Vam samo po sebi i ne govori mnogo. Zapravo, ne govori Vam apsolutno ništa. Ali ipak, Olssona ste zasigurno imali prilike vidjeti u mnogobrojnim visokobudžetnim i poznatim filmovima gdje se obično pojavljivao u manjim i epizodnim ulogama. Primjerice u Lake PlacidDreamcatcherX2The Chronicles of RiddickElektraChaosAVPR: Aliens vs Predator – Requiem,, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1, te serijama kao što su “Battlestar Galactica”“Defying Gravity”, i “Supernatural”. Dakle, facu ste mu zasigurno zapamtili od nekuda.
Bilo kako bilo, s vremena na vrijeme Olsson uspije ugrabiti i glavnu ulogu u nekom manjem projektu, kao što je primjerice i nezavisni Kanadski akcijski SF triler Borealis aka Survival Code redartelja Davida Frazeea u kojem Olsson igra bivšeg MMA fighter koji postane vladin agent. Radnja filma je smještena u relativno “blisku” 2045. godinu, u svijet gdje se ledena kapa sve više i više topi, a nekoliko država se bori za kontrolu nad gradom Borealis u kojem se nalazi posljednja nedirnuto spremište ulja, plina i minerala na cijelom svijetu. Vic, bivši MMA borac a sada vladin agent se je nekako uspio probiti na visoku poziciju te upravlja tim spremištem i kontrolira jedini izlaz i ulaz. Ali kada UN pošalje nekoliko svojih dužnosnika za koje se ispostavi d asu korumpirani, Vic će uzeti stvari u svoje ruke kako bi zaštitio Borealis.
Osim Olssona u filmu još igraju Patrick GallagherMichelle HarrisonChristine HorneGreyston HoltCristina RosatoBryan DickKaran Oberoi, a manju ulogu ima i Darren Shahlavi (ljubiteljima borilačkih filmova je ovo ime itekako poznato). Kanadska premijera filma Borealis se je već održala 11. siječnja 2013., a u SAD-u je filma izašao direktno na DVD-u 06. svibnja 2014.

Survival Code poster Survival Code poster2

IMDB

TRAILER

RADNJA

In 2045 A.D., a steadily shrinking ice cap leaves several countries struggling for control of the town of Borealis and the last untapped oil, gas and mineral deposits on the planet. Vic, a former ultimate fighter, has bribed and manipulated his way into a position of authority, and controls the only way in or out. When the UN sends in corrupt officials, Vic must take matters into his own hands by returning to his roots to challenge a local Russian group to a cage fight, with the fate of Borealis in the balance.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.